ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο 27 Φεβρουαρίου 2021

Αν τα όσα υποστηρίζει τα πιστεύει.... "Να γνωμοδοτήσει αρνητικά η Περιφέρεια στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων των ανεμογεννητριών!!"


Ο βουλευτής Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός Βαγγέλης Αποστόλου, με αφορμή την επιστολή του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού προς τον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σκρέκα, σχετικά με τα αιολικά πάρκα στην Εύβοια έκανε την εξής δήλωση:


«Αν θέλει ο Περιφερειάρχης να δώσει αξιοπιστία στις απόψεις που εκφράζει στην επιστολή του, οφείλει να κάνει ένα πρώτο θεσμικό βήμα για την αποτροπή της επέλασης των ανεμογεννητριών στο νησί.

Να γνωμοδοτήσει αρνητικά στη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων και να μην αφήσει να εξαντληθεί άπρακτη η προθεσμία των 30 ημερών.

Γιατί το τελευταίο θα σημαίνει στην πραγματικότητα θετική άποψη.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου