ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021

ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ "Ξεχασμένοι από τον θεό" (ακούστε)


Ξεχασμένοι απο το θεό αισθάνονται οι κάτοικοι στις εργατικές κατοικίες Αγίας Μαρίνας, που αντιμετωπίζουν θέμα με την καθαριότητα, τον φωτισμό, τους δρόμους που είναι επικίνδυνοι για ατυχήματα, αφού είναι μες τις λακούβες.


Σ' αυτά έρχεται να προστεθεί και ο κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, αφού τα καλώδια της ΔΕΗ περνάνε μέσα απο τα δέντρα στο μικρό δασάκι που υπάρχει στην περιοχή. Μάλιστα πέρυσι τρεις φορές οι ίδιοι οι κάτοικοι πρόλαβαν και έσβησαν φωτιά που ξέσπασε. Να σημειωθεί ότι στο σημείο δεν είναι εύκολη η πρόσβαση πυροσβεστικού οχήματος, δεδομένης της στενότητας του δρόμου.

Ο κάτοικος της περιοχής, Γιάννης Φεγγεριάδης μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου για την κατάσταση που βιώνουν τα τελευταία χρόνια, και την αδιαφορία που δείχνουν οι αρμόδιοι για τα προβλήματα.


Ακούστε τον


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου