Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2021

Λιχαδιώτες, κάντε το όπως στο Δομοκό!! 1.500.000 ευρώ ζητούν από τον Δήμο και την Περιφέρεια Στ. Ελλάδος!! ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ!!(ακούστε και δείτε)


Μιά υπόθεση η οποία είναι πανομοιότυπη με αυτή της ύδρευσης της Λιχάδας μπορεί να αποτελέσει ..οδηγό!


Από το 2003 έως το 2018 οι κάτοικοι του Δήμου Δομοκού πίνουν "ακατάλληλο νερό στα πρότυπα της Λιχάδας"  και μπροστά στην αδιαφορία-κοροιδία του Δήμου , της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και της Δνσης Δημόσιας Υγείας ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ να προσφύγουν στα Διοικητικά και Ποινικά δικαστήρια αιτούμενοι ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ύψους 1.500.000 ευρώ περίπου καθώς και την ποινική δίωξη των υπευθύνων!!

Ακούστε πως σχολιάζει το γεγονός ο άνθρωπος που μας έδωσε τις γνώσεις του και με τα σχόλια του καταλάβαμε ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΛΙΧΑΔΑΣ και που πλέον ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΝΤΑΙ στα οσα αναφέρονται στα όσα θα δείτε πάρακάτω....

Ακούστε τι λέει (για μια ακόμη φορά) ο Κώστας Μπαντάσης στον Μάνο Παπαμακάριο, στο ΡΑΔΙΟ1....


ΔΕΙΤΕ μία σειρά εγγράφων από το δικόγραφο, που δείχνουν της ομοιότητες της περίπτωσης με αυτή της Λιχάδας!!

Αρχής γενομένης μιας αναλυτικής περιγραφής των παθολογικών ζητημάτων (ασθενειών) που προκλήθηκαν από την χρήση και την κατανάλωση (τα'χει πει ο Μπαντάσης) του ακατάλληλου νερου!! 


ΔΕΙΤΕ μια συνοπτική περιγραφή των νομικών ζητημάτων....



Δείτε τα ουσιώδη και χαρακτηριστικά οσα επισημαίνονται (από το δικόγραφο των 70 και πλέον σελίδων) προσομοιάζουν με την Περιπτωση της Λιχάδας και αφορούν την ουσία της υπόθεσης....










Είναι προφανές οτι ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΙΧΑΔΙΩΤΕΣ και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΟΛΟΙ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου