Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2021

Ν. ΤΣΙΤΣΙΓΚΟΣ "Η Δήμαρχος μας έχει ...πετάξει στα ΑΖΗΤΗΤΑ!! Θέλουν να μας έχουν ομήρους; Δεν θα τους περάσει!!" (ακούστε)


Πολίτες τελευταίας ...διαλογής αισθάνονται πλέον οι κάτοικοι της Έξω Παναγίτσας, που περιμένουν τη Δήμαρχο Χαλκιδέων να λάβει την πολιτική απόφαση για να προχωρήσει επιτέλους το Σχέδιο Πόλης που ταλανίζει χρόνια την περιοχή τους

Ο Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Έξω Παναγίτσας, Νίκος Τσιτσίγκος μίλησε στο Ράδιο 1 και την Ναντίν Γρηγορίου, εκφράζοντας την οργή των κατοίκων για την αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής. "Να σημειωθεί πως οι προϋποθέσεις, και τα προαπαιτούμενα, από πλευράς Τεχνικών υπηρεσιών, είναι έτοιμα από την άνοιξη του 2020.

"Θέλουν να μας έχουν ομήρους για όλη τη θητεία τους. Δεν θα τους περάσει.
Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που θέλουν να οικοδομήσουν, για να στεγάσουν τις οικογένειες τους, να κάνουν ΑΓΩΓΗ στο Δήμο, για Διαφυγόντα, κέρδη που δίνουν σε ενοίκια. Στη προσπάθεια αυτή ο Σύλλογος, θα βοηθήσει τα μέγιστα", είπε ο κ.Τσιτσίγκος.

Ακούστε τον...



Μια σημαντική αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Τσιτσίγκος και αφορά στο δίκτυο ύδρευσης, μεγάλο κομμάτι του οποίου αποτελείται ακόμα και σήμερα απο αμίαντο, που θεωρείται επικινδύνο για την υγεία των πολιτών.

Σ' ότι αφορά το δίκτυο αποχεύτευσης, ο Σύλλογος έχει ζητήσει την επέκτασή του.

Ακούστε τον....



Επιπλέον ο κ.Τσιτσίγκος αναφέρθηκε και σε μια σειρά άλλων προβλημάτων της Έξω Παναγίτσας, που ενώ είναι γνωστά της Δημοτικής Αρχής, δεν προχωρούν οι απαραίτητες παρεμβάσεις.

Ακούστε τον....





Ακολουθεί η τελευταία ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλογος

Για άλλη μια φορά πιστέψαμε στις κάλπικες προεκλογικές υποσχέσεις, αλλά και στις υποσχέσεις που πήραμε κατ' ιδίαν, στη συνάντηση που είχαμε 17 Οκτ.2019, σε μια σειρά θεμάτων, που θέσαμε εγγράφως. Όλα τα είδαν με συμπάθεια, και μας είπαν πως θα δοθούν επιτέλους λύσεις.
Πρώτο θέμα , η ολοκλήρωση του σχεδίου πόλης, ασφαλτόστρωση αρκετών χωματινων δρόμων, που έχει η περιοχή μας, παιδικές χαρές (μόνο μια υπάρχει σε όλη τη περιοχή), καθαριότητα,καθημερινότητα, οδική ασφάλεια μιας που περνάει από τη περιοχή ο κεντρικός δρόμος για κεντρική και βόρεια Εύβοια.
ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ, περασαμε σχετικά ευκολα, τον σκόπελο των, τεχνοκρατών του Ε' τμήματος (του πιο σκληρού) στου ΣτΕ, και κολλήσαμε στη γραφειοκρατία του Δήμου.
Κολησσαμε, σε αυτούς που ψηφίσαμε, σε αυτούς που μας ξέρουν και τους ξέρουμε με το μικρό τους όνομα.
Ένα χρόνο, στην προηγούμενη Δημοτική αρχή, ενάμιση περίπου στην τωρινή. Ακόμα περιμένουμε την Κα Δήμαρχο, να κάνει δηλώσεις, και να υπογράψει την ανάθεση μιας μικρής εργολαβιας, παρ ότι συχνά βλέπουμε στη σελίδα του Δήμου στο διαδίκτυο, να υπογράφονται διάφορες συμβάσεις. Να σημειωθεί πως οι προϋποθέσεις, και τα προαπαιτούμενα, από πλευράς Τεχνικών υπηρεσιών, είναι έτοιμα από την άνοιξη του 2020.
Θέλουν να μας έχουν ομήρους για όλη τη θητεία τους. Δεν θα τους περάσει.
Προτρέπουμε τους ιδιοκτήτες οικοπέδων που θέλουν να οικοδομήσουν, για να στεγάσουν τις οικογένειες τους, να κάνουν ΑΓΩΓΗ στο Δήμο, για Διαφυγόντα, κέρδη που δείνουν σε ενοίκια. Στη προσπάθεια αυτή ο Σύλλογος, θα βοηθήσει τα μέγιστα.
ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΙ, τι και αν μας είπαν, πως μόλις έρθουν κονδύλια για αυτό το σκοπό (4/2020), είδαμε να κάνουν ασφαλτοστρωσεις, σε ήδη ασφαλτινους, δρόμους στο κέντρο της πόλης.
ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ, σαν σήμερα 3/1/2020 "τέθηκαν τα θεμέλια" για την παιδική χαρά, πίσω απο Εκκλησία Αγίων Ευβοεων. Μετά από ένα χρόνο, ακόμη να τελειώσει!! Να θυμίσουμε πως ολόκληρη η Παναγίτσα έχει μόνο μια παιδική χαρά.
ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ δεν έγινε το παραμικρό, για την ασφάλεια πεζών και οδηγών, παρ ότι θρηνούμε κάθε χρόνο θύματα.
Η υπομονή βέβαια έχει και τα όριά της. Οι κάτοικοι, δεν είναι εκνευρισμένοι, με αυτή τη κατάσταση είναι ΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ!!!!!!
*ως αναφορά για επέκταση δικτύου αποχέτευσης, έχουμε στείλει επιστολή στη ΔΕΥΑΧ, στις 21 Οκτωβρίου 2020.
Και πάλι ευχόμαστε, η Νέα χρονιά, η χρονιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, να φέρει την υγεία και τη χαρά, σε όλους εμάς και στην ανθρωπότητα. Να μας φέρει πισω ότι μας πηρε η προηγούμενη.
Από το Δ. Σ του Συλλόγου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου