Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Οριακά (5-4) ψηφίστηκε ο ισολογισμός του ΟΛΝΕ!! Πως το 4-4 έγινε 5-4!!

Μέ την αλλαγή της φήφου του ο Γ. Μπάρμπας έδωσε διέξοδο στο αδιέξοδο του Παπανδρέου!!
Κατά την συζήτηση του ισολογισμού και μετά τις παρατηρήσεις του ορκωτού λογιστή ακολούθησε θυελώδης διάλογος με τους Πασβαντίδη και Μπάρμπα να κατακεραυνώνουν τα πεπραγμένα Παπανδρέου κυρίως στον οικονομικό αλλά και διοικητικό τομέα.

Ακόμη κριτική άσκησαν τόσο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γ. Πάνος οσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΕ Μούντριχας που ολοι μαζί καταψήφισαν τον ισολογισμό!!
Σανίδα σωτηρίας για τον Ανδρ. Παπανδρέου ήταν η αλλαγή ψήφου του Μπάρμπα που την αιτιολόγησε λέγοντας οτι το κάνει για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Οργανισμού, εμμένοντας ομως στα όσα κριτικά είχε δηλώσει!!

Μπορεί ο Ανδρέας Παπανδρέου με fake news να προσπαθεί να εξωραίσει την εικόνα του ως διαχειριστή του ΟΛΝΕ, εν προκειμένω η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου