Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Πέμπτη, 4 Ιουλίου 2019

Οριακά (5-4) ψηφίστηκε ο ισολογισμός του ΟΛΝΕ!! Πως το 4-4 έγινε 5-4!!

Μέ την αλλαγή της φήφου του ο Γ. Μπάρμπας έδωσε διέξοδο στο αδιέξοδο του Παπανδρέου!!
Κατά την συζήτηση του ισολογισμού και μετά τις παρατηρήσεις του ορκωτού λογιστή ακολούθησε θυελώδης διάλογος με τους Πασβαντίδη και Μπάρμπα να κατακεραυνώνουν τα πεπραγμένα Παπανδρέου κυρίως στον οικονομικό αλλά και διοικητικό τομέα.

Ακόμη κριτική άσκησαν τόσο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γ. Πάνος οσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΕ Μούντριχας που ολοι μαζί καταψήφισαν τον ισολογισμό!!
Σανίδα σωτηρίας για τον Ανδρ. Παπανδρέου ήταν η αλλαγή ψήφου του Μπάρμπα που την αιτιολόγησε λέγοντας οτι το κάνει για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Οργανισμού, εμμένοντας ομως στα όσα κριτικά είχε δηλώσει!!

Μπορεί ο Ανδρέας Παπανδρέου με fake news να προσπαθεί να εξωραίσει την εικόνα του ως διαχειριστή του ΟΛΝΕ, εν προκειμένω η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου