ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Οριακά (5-4) ψηφίστηκε ο ισολογισμός του ΟΛΝΕ!! Πως το 4-4 έγινε 5-4!!

Μέ την αλλαγή της φήφου του ο Γ. Μπάρμπας έδωσε διέξοδο στο αδιέξοδο του Παπανδρέου!!
Κατά την συζήτηση του ισολογισμού και μετά τις παρατηρήσεις του ορκωτού λογιστή ακολούθησε θυελώδης διάλογος με τους Πασβαντίδη και Μπάρμπα να κατακεραυνώνουν τα πεπραγμένα Παπανδρέου κυρίως στον οικονομικό αλλά και διοικητικό τομέα.

Ακόμη κριτική άσκησαν τόσο ο εκπρόσωπος των εργαζομένων Γ. Πάνος οσο και ο Πρόεδρος του ΕΚΕ Μούντριχας που ολοι μαζί καταψήφισαν τον ισολογισμό!!
Σανίδα σωτηρίας για τον Ανδρ. Παπανδρέου ήταν η αλλαγή ψήφου του Μπάρμπα που την αιτιολόγησε λέγοντας οτι το κάνει για να συνεχιστεί απρόσκοπτα η λειτουργία του Οργανισμού, εμμένοντας ομως στα όσα κριτικά είχε δηλώσει!!

Μπορεί ο Ανδρέας Παπανδρέου με fake news να προσπαθεί να εξωραίσει την εικόνα του ως διαχειριστή του ΟΛΝΕ, εν προκειμένω η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου