ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

5η Πανευβοϊκή Ποιητική Συνάντηση

Έχουμε τη χαρά και περιμένουμε τη συμμετοχή σας στην 5η Πανευβοϊκή Ποιητική Συνάντηση,που θα πραγματοποιηθεί στο Θέατρο Ελαιών Ευβοίας (έναν ειδυλλιακό χώρο του κτήματος Θανάση & Φούλης Αγγέλου, Πισσώνας Ευβοίας), την Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2019 και ώρα 8.00 μ. μ.
Όροι συμμετοχής:

-Αφορά Ευβοείς ποιητές (διαμονή ή καταγωγή), οι οποίοι μπορούν να συμμετάσχουν με ένα ποίημα 25-30 στίχων και με γραμματοσειρά Times New Roman 14.

-Δηλώσεις συμμετοχής έως 30/7/19

-Αποστολή του ποιήματος με mail έως 16/8/19 στα μέλη της οργανωτικής επιτροπής των οποίων τα στοιχεία αναγράφονται παρακάτω. Αποστέλλετε το ίδιο ποίημα και στα δύο μέιλ, συνοδευόμενο με τα εξής στοιχεία: Το ονοματεπώνυμό σας, τον τίτλο του ποιήματος, την ποιητική συλλογή (στην περίπτωση που συμπεριλαμβάνεται σε κάποια) και προαιρετικά βιογραφικό (έως τρεις σειρές).

Λήπτες αποστολών:

Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης (Kostasba01@gmail.com) και

Μαρία Λάμπρου (m.lamprou.dent@gmail.com)


Υ/Γ Με την αποστολή σας αποδέχεστε ταυτόχρονα τους όρους της ευρωπαϊκής νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων.

Σύντομα θα αναρτηθεί και η πρόσκληση.

Η είσοδος στον θεατρικό χώρο είναι ελεύθερη.


Η Οργανωτική Επιτροπή

Θανάσης Αγγέλου Μαρία Λάμπρου Κωνσταντίνος Μπαϊρακτάρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου