Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

ΣΤΟΝ ΠΑΠΑ ΟΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗΣ

Τη συγκλονιστική αποκάλυψη ότι έχει την αυθεντική ερωτική επιστολή προς τον Ιησού Χριστό έκανε ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος με το ΜέΡΑ25 στη Β2 Αθήνας ((Δήμοι Περιστερίου, Ιλίου, Αιγάλεω, Αγίων Αναργύρων - Καματερού, Πετρούπολης, Χαϊδαρίου και Αγίας Βαρβάρας), Ανδρέας Ρουμελιώτης, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ "Σήμερα". 

Αφού ολοκλήρωσε τη σοβαρή πολιτική του ανάλυση, ο γνωστός δημοσιογράφος της πρώην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ και του enallaktikos.gr ισχυρίστηκε ότι βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με το Βατικανό και τον Πάπα για να δωρίσει την επιστολή αυτή, έτσι ώστε η Ιταλία να πληρώσει ολόκληρο το χρέος της ύψους 1,4 τρις, το οποίο χρωστάει στους εξωγήινους...
Ο Ανδρέας (φώτο, δεξιά) ήταν ιδιαίτερα σκληρός και απόλυτος, ότι δεν θα δώσει ούτε δεκάρα τσακιστή από τα χρήματα που θα πάρει πουλώντας την αυθεντικότατη αυτή επιστολή για το χρέος της Ελλάδας. "Γιατί αφού θέλετε να βγάλουμε τον Μητσοτάκη", είπε στους τηλεθεατές, "τότε πρέπει να ξεπληρώσουμε το χρέος με το σπαθί μας"...
Όπως διέρρευσε από κύκλους που πρόσκεινται στον κύριο Ρουμελιώτη, στην επιστολή της η Μαγδαληνή ζητάει από τον Ιησού συγχώρεση για την επί χρήμασι συναναστροφή της με εκατοντάδες 'ρσενικούς, του δηλώνει την αγάπη και την αφοσίωσή της και τον εκλιπαρεί για να ολοκληρώσουν τη σχέση τους.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, ο Ιησούς θύμωσε περισσότερο κι από την ημέρα που έδειρε με μαστίγιο και έδιωξε τους εμπόρους γύρω από το Ναό και της απάντησε ότι είναι ύβρις να ζητάει κάτι τέτοιο από τον Υιό του Θεού, ο οποίος ενσαρκώθηκε για να σώσει την ανθρωπότητα, αλλά ωστόσο δεν μπορεί να υποπέσει σε ανθρώπινες αδυναμίες.
Με δεύτερη επιστολή της, που επίσης είναι στα χέρια του κυρίου Ρουμελιώτη, η Μαγδαληνή επικαλείται τον Έλληνα Θεό του Ολύμπου Δία, ο οποίος είχε επαφές με πολλές θνητές, που γέννησαν τα παιδιά τους, τους ημίθεους. Άλλωστε, αναφέρει στη δεύτερη επιστολή της η Μαγδαληνή, σε όλες τις αρχαίες θρησκείες συνέβαινε το ίδιο.
Ο Ναζωραίος ήταν ανένδοτος και η επί χρήμασι μετανοημένη εκδιδόμενη, με δάκρυα στα μάτια, ζήτησε συγγνώμη γι' αυτή της την επιθυμία, που όπως αναφέρει αποτελεί μέγιστη ύβρι.
Είναι προφανές ότι ο δημοσιογράφος Ανδρέας Ρουμελιώτης, δεν αστειευόταν και δεν κοροϊδεύει το κοινό, όπως άλλοι που ισχυρίζονται ότι έχουν τις αυθεντικές επιστολές του Ιησού Χριστού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου