Κυριακή 7 Ιουλίου 2019

ΥΠΟΠΤΟ SMS: Κατέθεσε μήνυση ο Σίμος Κεδίκογλου παραμονή των εκλογών



Προβοκάτσια εις βάρος του κατήγγειλε ο Σίμος Κεδίκογλου, στο Αστυνομικό τμήμα και κατέθεσε μήνυση ενώ προσέφυγε και στην Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για ύποπτο sms που κυκλοφόρησε χθες Σάββατο 6 Ιουλίου.

Τις προηγούμενες ημέρες είχε κυκλοφορήσει το sms: ΣHMEPA ΠEMΠTH 4 IOYΛIOY ΣTIΣ 20:00.KENTPIKH ΠPOEKΛOΓIKH OMIΛIA KYPIAKOY MHTΣOTAKH ΣTO ΘHΣEIO (ΠEZOΔPOMOΣ AΠ. ΠAYΛOY). ΘA EIMAΣTE OΛOI EKEI. ΣAΣ ΠEPIMENOYME με αποστολέα: ΝDHMOKRATIA.

Χθές κυκλοφόρησε νέο sms με το ακόλουθο μήνυμα: AYPIO ΔINEIΣ ΔYNAMH K AYTOΔYNAMIA ΣTH NΔ.ENΩMENOI KANOYME ΠOΛΛA.ΣTHN EYBOIA ΣTHPIZOYME ΠPΩTO BOYΛEYTH ΣIMO KEΔIKOΓΛOY ΠOY ΠANTA ΣTHPIZEI THΣ KOMMATIKEΣ EΠIΛOΓEΣ, με αποστολέα: NDIMOKRATIA.

Συνεργάτες του βουλευτή, εκτιμούν ότι πρόκειται για προβοκάτσια, προκειμένου να δημιουργηθεί ζήτημα και αναστάτωση σε βάρος του Σίμου Κεδίκογλου, όπως είχε συμβεί και στις προηγούμενες εκλογές. Γι' αυτό το λόγο ο βουλευτής πήγε στην Αστυνομική Διεύθυνση Εύβοιας.

Σχετικά με την ανάμειξη του ονόματός του σε ψευδεπίγραφο sms με αποστολέα «NDIMOKRATIA» ο Σίμος Κεδίκογλου δήλωσε:

«Μεταβαίνω άμεσα στην Ασφάλεια Χαλκίδας για να καταθέσω μήνυση κατ’ αγνώστων για το γραπτό τηλεφωνικό μήνυμα, ύποπτης σκοπιμότητας, που αναφέρει το όνομά μου.
Έχω ήδη ζητήσει τη συνδρομή της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για τον εντοπισμό του αποστολέα.
Τέτοιες μέθοδοι δεν πρέπει να μένουν ατιμώρητες».



Ανακοίνωση της ΝΟΔΕ για τα sms & emails

Ενημερώνουμε ότι, τα ηλεκτρονικά μηνύματα (SMS ή emails) τα οποία στέλνονται σήμερα σε παραλήπτες του Νομού Ευβοίας, με φερόμενο αποστολέα τη Νέα Δημοκρατία και περιεχόμενο προτρεπτικό για στήριξη συγκεκριμένου υποψηφίου βουλευτή, δεν έχουν καμία σχέση με το κόμμα μας και δεν προέρχονται από αυτό, ούτε από την κομματική μας οργάνωση, σε οποιαδήποτε βαθμίδα της.
Από το Γραφείου Τύπου της ΝΟ.Δ.Ε. Ευβοίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου