ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Οι υποψήφιοι βουλευτές Εύβοιας του ΚΚΕ, Βασίλης Παπασωτηρίου και Βαγγέλης Γεωργατζής σε περιοδεία στη Βόρεια Εύβοια

Συνεχίζουν τις περιοδείες στη Βόρεια Εύβοια κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψήφιους βουλευτές Βασίλη Παπασωτηρίου και Βαγγέλη Γεωργατζή, στέλνοντας το μήνυμα ισχυροποίησης του ΚΚΕ, για να εκλεγεί και στην Εύβοια κομμουνιστής βουλευτής.

– Την Τετάρτη 3 Ιούλη τα κλιμάκια του ΚΚΕ θα βρεθούν στα χωριά Ασμήνιο και Αγριοβότανο.  Την ίδια μέρα θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση στα Βασιλικά Εύβοιας, στις 9μμ, με ομιλητή τον Βασίλη Παπασωτηρίου, υποψήφιο βουλευτή του ΚΚΕ.
– Την Πέμπτη 4 Ιούλη, σε πολιτική συγκέντρωση στην Λίμνη Εύβοιας, στις 8.30μμ θα μιλήσουν οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βαγγέλης Γεωργαντζής και Βασίλης Παπασωτηρίου.
– Την Παρασκευή 5 Ιούλη, οι υποψήφιοι βουλευτές του ΚΚΕ Βαγγέλης Γεωργατζής και Βασίλης Παπασωτηρίου θα επισκεφθούν τις Ροβιέςόπου προγραμματίζεται συζήτηση στις 8.30,μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου