Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Σίμος Κεδίκογλου:΄΄Ελάτε να κερδίσουμε το στοίχημα για το άνοιγμα της Εύβοιας στον κόσμο΄΄

Κάλεσμα να υπάρξει μαζική συμμετοχή στις εκλογές της 7ης Ιουλίου απευθύνει ο Σίμος Κεδίκογλου κατά τις ανοιχτές συγκεντρώσεις που πραγματοποιεί στο πλαίσιο των περιοδειών του σε όλη την Εύβοια. 
Μετά την πρώτη συνάντησή με φίλους στη Χαλκίδα και την ανταπόκριση που υπήρχε, ακολούθησε την Κυριακή 30 Ιουνίου η δεύτερη ανοιχτή συνάντηση στον Κάραβο Αλιβερίου, για να καταλήξει με την ομιλία του την Τρίτη, 2 Ιουλίου στις 9:00 μμ στο Αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, στη Χαλκίδα.
Ο Σίμος Κεδίκογλου τονίζει το πόσο σημαντικό είναι να μην πάει καμία ψήφος χαμένη, γιατί για να υλοποιηθεί το αναπτυξιακό σχέδιό τους και για να έχει η Εύβοια ισχυρή παρουσία, πρέπει να δοθεί καθαρή εντολή για αποτελεσματική κυβέρνηση.
Ο Σίμος Κεδίκογλου έχοντας ήδη επικοινωνήσει στους πολίτες το πρόγραμμα και το σχέδιο της ΝΔ, την Τρίτη 2 Ιουλίου θα παρουσιάσει το προσωπικό του όραμα για την Εύβοια, για να κερδίσουν όλοι μαζί το μεγάλο στοίχημα, που είναι να αποκτήσει η Εύβοια τη θέση που της αξίζει, για να πετύχουν το άνοιγμά της στον κόσμο!
Ο Σίμος Κεδίκογλου απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους πολίτες ακόμα και στους πιο δύσπιστους και αναποφάσιστους να παραστούν στην κεντρική ομιλία του στη Χαλκίδα, λίγες ημέρες πριν προσέλθουν στις κάλπες για να μπορούν στη συνέχεια να κρίνουν, ποιος είναι ικανός να εγγυηθεί την ανάπτυξη και την ευημερία με βάση τα όσα είχαν ήδη δρομολογήσει για την Εύβοια με ευκαιρίες ανάπτυξης που τους στέρησε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου