Τετάρτη 3 Ιουλίου 2019

Στην πρωτότυπη συγκέντρωση του Σίμου Κεδίκογλου αναφέρεται δημοσίευμα στο Parapolitika.gr

Στην πρωτότυπη και ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σίμος Κεδίκογλου στη Χαλκίδα αναφέρεται το Parapolitika,gr σε σχετική δημοσίευση, υπογραμμίζοντας ότι ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε να κάνει απολογισμό για το χθες και να παρουσιάσει το σχέδιό του για το αύριο της Εύβοιας.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Μία ακόμη προεκλογική ομιλία, κλασικού τύπου, ή απολογισμός για το χθες και σχέδιο για το αύριο;

Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο. Έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο για να αναπτύξει το όραμά του για την Εύβοια.

Έτσι, αξιοποίησε τη χθεσινή συγκέντρωσή του στη Χαλκίδα, στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όχι για πολιτικά συνθήματα αλλά για να παρουσιάσει συγκεκριμένες και μελετημένες προτάσεις.

Υποδομές – Τουρισμός – Υγεία - Παιδεία – επιχειρηματικότητα– πρωτογενής τομέας – εξωστρέφεια - εξορυκτικός κλάδος, αποτέλεσαν αντικείμενο της παρουσίασης του Σίμου με στοχευμένες δράσεις ανά κλάδο προκειμένου να μην μείνει αναξιοποίητη καμία ευκαιρία ανάπτυξης για την Εύβοια. Να μην χαθεί κανένα από τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Έχοντας σκιαγραφήσει μεθοδικά τις ελλείψεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν ανά περιοχή, ο Σίμος Κεδίκογλου πρότεινε λύσεις και δράσεις άμεσα εφαρμόσιμες για το άνοιγμα της Εύβοιας στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου