Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Στην πρωτότυπη συγκέντρωση του Σίμου Κεδίκογλου αναφέρεται δημοσίευμα στο Parapolitika.gr

Στην πρωτότυπη και ξεχωριστή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σίμος Κεδίκογλου στη Χαλκίδα αναφέρεται το Parapolitika,gr σε σχετική δημοσίευση, υπογραμμίζοντας ότι ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε να κάνει απολογισμό για το χθες και να παρουσιάσει το σχέδιό του για το αύριο της Εύβοιας.
Το δημοσίευμα έχει ως εξής:

Μία ακόμη προεκλογική ομιλία, κλασικού τύπου, ή απολογισμός για το χθες και σχέδιο για το αύριο;

Ο Σίμος Κεδίκογλου επέλεξε το δεύτερο. Έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο για να αναπτύξει το όραμά του για την Εύβοια.

Έτσι, αξιοποίησε τη χθεσινή συγκέντρωσή του στη Χαλκίδα, στην κατάμεστη αίθουσα της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας, όχι για πολιτικά συνθήματα αλλά για να παρουσιάσει συγκεκριμένες και μελετημένες προτάσεις.

Υποδομές – Τουρισμός – Υγεία - Παιδεία – επιχειρηματικότητα– πρωτογενής τομέας – εξωστρέφεια - εξορυκτικός κλάδος, αποτέλεσαν αντικείμενο της παρουσίασης του Σίμου με στοχευμένες δράσεις ανά κλάδο προκειμένου να μην μείνει αναξιοποίητη καμία ευκαιρία ανάπτυξης για την Εύβοια. Να μην χαθεί κανένα από τα πολλά συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής. Έχοντας σκιαγραφήσει μεθοδικά τις ελλείψεις και τις δυνατότητες που υπάρχουν ανά περιοχή, ο Σίμος Κεδίκογλου πρότεινε λύσεις και δράσεις άμεσα εφαρμόσιμες για το άνοιγμα της Εύβοιας στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου