Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Οι πρώτοι 100 του συνδυασμού «Αλλάζουμε» (δελτιο τύπου)


Οι 100 πρώτοι του συνδυασμού «Αλλάζουμε». Έτοιμοι μαζί με την υποψήφια Δήμαρχο του Δήμου Χαλκιδέων, Έλενα Βάκα να αλλάξουν τον Δήμο Χαλκιδέων και να τον αναδείξουν σε πρωταγωνιστή των εξελίξεων.
Πρόσωπα ικανά, αποφασισμένα να δώσουν  τον καλύτερό τους εαυτό και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο Δήμο, έχοντας μοναδικό τους γνώμονα την  προάσπιση των συμφερόντων του κατοίκου της Χαλκίδας, του Ληλάντιου, της Νέας Αρτάκης, της Αυλίδας και της Ανθηδώνας.
Οι 100 πρώτοι του συνδυασμού «Αλλάζουμε» σηματοδοτούν την αλλαγή πορείας,  συνδυάζουν το νέο και το άφθαρτο με την εμπειρία και τη συνέπεια και αποτελούν ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα από το ανθρώπινο δυναμικό που θα στελεχώσει το ψηφοδέλτιο με επικεφαλής την Έλενα Βάκα.
Όλοι μαζί, μακριά από αναχρονιστικές τακτικές και πελατειακές σχέσεις, αλλά με ήθος, συνέπεια, διαφάνεια και ειλικρίνεια θα αλλάξουμε προτεραιότητες,  νοοτροπία και ταυτότητα. Όλοι μαζί, με βαθιά πίστη στην ομαδική προσπάθεια και τη συνένωση δυνάμεων θα αλλάξουμε την εικόνα του Δήμου μας, του Δήμου Χαλκιδέων. Αυτή είναι η δική μας δέσμευση.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου