Πέμπτη 7 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα των νεολαίων της Ν. Λαμψάκου στο Βασίλη Καθαρασπόρη




Ομάδα νέων σε καφετέρια στην Ν. Λάμψακο κάλεσε στην παρέα της τον υποψήφιο Δήμαρχο Χαλκίδας Βασίλη Καθαροσπόρη για να συνομιλήσουν για τα ζητήματα περιοχής κατά την διάρκεια της περιοδείας στελεχών του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ την Τετάρτη 6 Μαρτίου.Ο Υποψήφιος δήμαρχος Χαλκίδας έχει ξεκινήσει περιοδεία σε όλες τις περιοχές του Δήμου παρουσιάζοντας το πρόγραμμα του και ανοίγοντας ένα διαρκή διάλογο με τους δημότες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τοπικά σε κάθε περιοχή.





Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας αποδέχθηκε την πρόταση των νέων, έκατσε μαζί τους και άκουσε με μεγάλη προσοχή τα προβλήματα και τις προτάσεις τους, ενώ είχε την ευκαιρία να περιγράψει τις βασικές αρχές του προγράμματος του συνδυασμού ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. Βασικά ζητήματα που θίχτηκαν ήταν ο ελλιπής φωτισμός και η εγκατάλειψη του παραλιακού μετώπου της περιοχής αλλά και η ανάδειξη της "Πλατείας Προσφύγων".


Η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μοιράζοντας φυλλάδια και χαιρετώντας προσωπικά καταστηματάρχες και περαστικούς περιόδευσε στα συνεργεία της περιοχής, στα κεντρικά καταστήματα και στο παραλιακό μέτωπο. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει τις καθημερινές επαφές με τους πολίτες στα πλαίσια του ανοιχτού κοινωνικού διαλόγου και πραγματοποιώντας επισκέψεις σε όλες τις γειτονιές και οικισμούς του Δήμου Χαλκιδέων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου