Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019

Γ. Πάνος: "οι εργαζόμενοι του κάθε οργανισμού είναι ο κινητήριος μοχλός"


Στη Ραφήνα, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειακών Λιμένων Ελλάδας, βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Πάνος λόγω έκτακτου διοικητικού συμβουλίου.
 Πολλά και σοβαρά τα θέματα που είχαν να συζητήσουν με κύρια τον καινούριο νόμο των υποπαραχωρήσεων των λιμανιών, την εφαρμογή της καινούριας λιμενικής πολιτικής σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία και τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία είναι πολλά και απαιτούν λύσεις καθώς αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών.
Ο Γιώργος Πάνος έχει αποδείξει ότι δε σταματάει στα δύσκολα και δίνει μάχες ώστε να γίνει κατανοητό από όλες τις διοικήσεις ότι οι εργαζόμενοι του κάθε οργανισμού είναι ο κινητήριος μοχλός για να επιτευχθούν οι στόχοι και η ανάπτυξη, γι'αυτό εξάλλου και οι συνάδελφοι του πανελλαδικά τον εξέλεξαν Πρόεδρο της ένωσης.
Μεγάλη η εμπειρία του κ.Πάνου στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων γεγονός που μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί  για την υποψηφιότητα του ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ του Βασίλη Καθαροσπόρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου