Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Γ. Πάνος: "οι εργαζόμενοι του κάθε οργανισμού είναι ο κινητήριος μοχλός"


Στη Ραφήνα, στα γραφεία της Ένωσης Περιφερειακών Λιμένων Ελλάδας, βρέθηκε σήμερα ο Γιώργος Πάνος λόγω έκτακτου διοικητικού συμβουλίου.
 Πολλά και σοβαρά τα θέματα που είχαν να συζητήσουν με κύρια τον καινούριο νόμο των υποπαραχωρήσεων των λιμανιών, την εφαρμογή της καινούριας λιμενικής πολιτικής σύμφωνα με την ευρωπαϊκή οδηγία και τις συλλογικές συμβάσεις των εργαζομένων. Επίσης συζητήθηκαν προβλήματα της καθημερινότητας τα οποία είναι πολλά και απαιτούν λύσεις καθώς αφορούν την εύρυθμη λειτουργία των λιμανιών.
Ο Γιώργος Πάνος έχει αποδείξει ότι δε σταματάει στα δύσκολα και δίνει μάχες ώστε να γίνει κατανοητό από όλες τις διοικήσεις ότι οι εργαζόμενοι του κάθε οργανισμού είναι ο κινητήριος μοχλός για να επιτευχθούν οι στόχοι και η ανάπτυξη, γι'αυτό εξάλλου και οι συνάδελφοι του πανελλαδικά τον εξέλεξαν Πρόεδρο της ένωσης.
Μεγάλη η εμπειρία του κ.Πάνου στη διαχείριση δύσκολων καταστάσεων γεγονός που μόνο στα θετικά μπορεί να προσμετρηθεί  για την υποψηφιότητα του ως δημοτικού συμβούλου με το συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ του Βασίλη Καθαροσπόρη.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου