ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: "Η πόλη επιδιώκει να συζητά με την ομάδα μας" (δελτιο τύπου)


Με ιδιαίτερη χαρά υποδέχθηκαν οι έμποροι και ελεύθεροι επαγγελματίες της οδού Ελ. Βενιζέλου τον ανεξάρτητο υποψήφιο Δήμαρχο Βασίλη Καθαροσπόρη.
 Ο επικεφαλής του αυτοδιοικητικού κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ και υποψήφιοι σύμβουλοι πραγματοποίησαν επίσκεψη στην περιοχή το πρωί της Δευτέρας 18 Μαρτίου.
Η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει τις καθημερινές περιοδείες με μοναδικό κίνητρο την επαφή με τους δημότες και τη συνέχεια της ανοιχτή συζήτησης μαζί τους.


Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης ανέφερε χαρακτηριστικά "Τα μηνύματα που λαμβάνουμε καθημερινά από τις συζητήσεις με τους συμπολίτες μας οδηγούν στο συμπέρασμα, ότι ο Δήμος ζητά την ομάδα μας. Επιθυμεί να συζητήσει μαζί μας και να συνεχίσει την προσπάθεια για εύρεση άμεσων και αποτελεσματικών Λύσεων Τώρα".
Eσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου