Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Δευτέρα, 4 Μαρτίου 2019

Και άλλος τα ..βρόντηξε από την παράταξη του Παγώνη!!!

Αλλη μία ανεξαρτοποίηση από την παράταξη του Χρήστου Παγώνη είχαμε πρίν από λίγο....

Ο λόγος για τον Αντιδήμαρχο Αυλίδας Δημήτρη Βερονικιάτη που επικαλείται "αδράνεια της Δημοτικής αρχής στα προβλήματα που υπάρχουν στην Δημοτική ενότητα"!
Δείτε την ανακοίνωση....
"Αγαπητοί φίλοι - δημότες
Με την παρούσα επιστολή σας γνωστοποιώ , ότι από σήμερα ανεξαρτητοποιουμαι από την παράταξη της μείζονος συμπολίτευσης και δηλώνω ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Χαλκιδεων . Παράλληλα παραδίδω κάθε τιμητικό αξίωμα που κατείχα μέχρι σήμερα .
Οι λόγοι που με οδήγησαν στην απόφαση μου αυτή είναι η αδράνεια της νυν δημοτικής αρχής και η απάθεια της σχετικά με την Δημοτική Ενότητα Αυλίδας που υπηρετώ .
θα ήθελα να ευχαριστήσω ξεχωριστά κάθε συμπολίτη μου για την τιμή που μου κάνει να με επιλέγει να τον εκπροσωπώ και να δηλώσω πως θα συνεχίσω να το κάνω με το ίδιο σθένος και τις ίδιες αρχές .
Ευχαριστώ τους εργαζόμενους στο
ΔΔ Αυλιδας ,επίσης τον Δήμαρχο Χαλκιδεων και τους δημοτικούς συμβούλους της συμπολίτευσης για την μέχρι τώρα συνεργασία μας ."


Νέος Αντιδήμαρχος ο Τάκης Παπαποστόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου