Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ - Ο ΠΑΛΜΟΣ ΤΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ(δελτιο τύπου)


Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό κίνημα στην ιστορία της πόλης, συνεχίζει να ενισχύεται καθημερινά και να χαίρει της αποδοχής του συνόλου της κοινωνίας μας.

 Μέχρι σήμερα έχουν ανακοινωθεί 126 συμπολίτες μας, οι οποίοι τιμούν με την υποψηφιότητα τους την ομάδα μας, ενώ σε καθημερινή βάση η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοινώνει νέα ονόματα  υποψηφίων.
Κατά την εβδομάδα  11 Μαρτίου – 17 Μαρτίου ανακοινώθηκαν  τα εξής μέλη μας:

1.       Ελένη Λύκα – Κουμαρτζάκη  (Δημόσιος Υπάλληλος)
2.       Ελένη Λαμπροπούλου (συνταξιούχος, πρώην στέλεχος του Υπουργείου Εργασίας)
3.       Θοδωρής Μπαγέωργος (ιδιωτικός υπάλληλος)
4.       Δημοσθένης Κουτουλής ( Πολιτικός Μηχανικός)
5.       Ηλίας Λειβαδίτης (ελεύθερος επαγγελματίας)
6.       Δημήτρης Πίσχινας (συνταξιούχος αστυνομικός)
7.       Ναούμ Παναγιώτου (επικοινωνιολόγος)

1.    ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ
Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνεχίζει τις θεματικές εβδομάδες προτείνοντας θέσεις και απόψεις για ζητήματα που άπτονται όχι μόνο της τοπικής αυτοδιοίκησης αλλά και της κεντρικής διοίκησης. Η εβδομάδα από  11 – 17 Μαρτίου ήταν αφιερωμένη στο τουρισμό με κεντρικό σύνθημα « Δήμος Χαλκιδέων: Ο επόμενος προορισμός σας». Μέσω της θεματικής εβδομάδας τουρισμού το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ παρουσίασε τις προτάσεις του αναφορικά με την τουριστική ανάπτυξη και προβολή του συνόλου του Δήμου Χαλκιδέων. Η εβδομάδα που ακλουθεί  (18-24 Μαρτίου) είναι αφιερωμένη στη σημαία.
2.    ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ
Βασίλης Καθαροσπόρης: « Η θέση μας είναι στο δρόμο μαζί με τους συμπολίτες μας»
Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε όλες τις γειτονιές , οικισμούς και δρόμους του Δήμου Χαλκιδέων. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, ένα κίνημα από πολίτες για τους πολίτες βρίσκεται καθημερινά στο δρόμο συνομιλώντας καταγράφοντας προβλήματα τις καθημερινότητας και προτείνοντας λύσεις.
 «Η κάθε γειτονιά έχει το δικό της ζωτικό ζήτημα καθημερινότητας. Μόνο στο δρόμο και συνομιλώντας με κατοίκους μπορούμε να αντιληφθούμε τα προβλήματα και τα αιτήματα των πολιτών. Δεν θα σταματήσουμε να είμαστε δίπλα στους συμπολίτες μας και καθημερινά να βρισκόμαστε εκεί που αρμόζει σε όσους διοικούν ένα Δήμο. Στο δρόμο και στο πεζοδρόμιο μαζί με τους συνδημότες μας» τονίζει ο Βασίλης Καθαροσπόρης.
Στο πλαίσιο αυτό, συνεχίζονται οι καθημερινές επισκέψεις του επικεφαλής του προγράμματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλη Καθαροσπόρη και των υποψηφίων συμβούλων σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων.
Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου