Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

To colpo-grosso του Δημήτρη Θωμά!! Τι έχει στο μυαλό του....

Πολλοί ..ξαφνιάστηκαν από την παραίτηση του πρώην Δημάρχου απο την θέση του Δημοτικού συμβούλου! Γιατί έγινε αυτό;

Ο Θωμάς ..."μυρίστηκε" οτι παραπέμπεται σε δίκη μετά από μυνήσεις του Μπουραντά και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, πριν αυτό δημοσιοποιηθεί επίσημα!!(ξέρετε εσεις τώρα)
Με την παραίτηση του ο Θωμάς δεν χάνει το δικαίωμα να ειναι εκ νέου υποψήφιος τον Μάη, ενώ εάν τον είχε ...προλάβει το κατηγορητήριο και η παραπομπή σε δίκη, θα έβγαινε σε αργία και ως εκ τούτου δεν θα είχε δικαίωμα να ειναι υποψήφιος.
Θα πάει λοιπόν στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και αυτό που τον ενδιαφέρει ειναι να τις κερδίσει πάσει θυσία, διότι μόλις εκλεγει και σε διάστημα 20 ημερών ...τίθεται σε αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Θα είναι όμως "Δήμαρχος εκ του παρασκηνίου" βάζοντας έναν αχυράνθρωπο μπροστά "να κάνει τον Δήμαρχο, αλλά αυτός θα ελέγχει και θα αποφασίζει για τα πάντα....
Εάν βεβαίως κερδίσει τον Μπουραντά στις εκλογές!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου