Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

To colpo-grosso του Δημήτρη Θωμά!! Τι έχει στο μυαλό του....

Πολλοί ..ξαφνιάστηκαν από την παραίτηση του πρώην Δημάρχου απο την θέση του Δημοτικού συμβούλου! Γιατί έγινε αυτό;

Ο Θωμάς ..."μυρίστηκε" οτι παραπέμπεται σε δίκη μετά από μυνήσεις του Μπουραντά και μάλιστα κακουργηματικού χαρακτήρα, πριν αυτό δημοσιοποιηθεί επίσημα!!(ξέρετε εσεις τώρα)
Με την παραίτηση του ο Θωμάς δεν χάνει το δικαίωμα να ειναι εκ νέου υποψήφιος τον Μάη, ενώ εάν τον είχε ...προλάβει το κατηγορητήριο και η παραπομπή σε δίκη, θα έβγαινε σε αργία και ως εκ τούτου δεν θα είχε δικαίωμα να ειναι υποψήφιος.
Θα πάει λοιπόν στις εκλογές ως υποψήφιος Δήμαρχος και αυτό που τον ενδιαφέρει ειναι να τις κερδίσει πάσει θυσία, διότι μόλις εκλεγει και σε διάστημα 20 ημερών ...τίθεται σε αργία μέχρι να τελεσιδικήσει η υπόθεση.
Θα είναι όμως "Δήμαρχος εκ του παρασκηνίου" βάζοντας έναν αχυράνθρωπο μπροστά "να κάνει τον Δήμαρχο, αλλά αυτός θα ελέγχει και θα αποφασίζει για τα πάντα....
Εάν βεβαίως κερδίσει τον Μπουραντά στις εκλογές!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου