Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Νέο πρόγραμμα συντήρησης σχολείων ξεκινάει από τον Δήμο Χαλκιδέων


Ένα ακόμη μεγάλο πρόγραμμα συντήρησης και επισκευής σχολείων τίθεται σε εφαρμογή τις επόμενες ημέρες από τον Δήμο Χαλκιδέων. 

Πρόκειται για πρόγραμμα αρχικού προϋπολογισμού 581.600,00€, με χρήματα εξασφαλισμένα από τον “Φιλόδημο”, μετά από ολοκληρωμένη πρόταση και μελέτη που είχε καταθέσει ο Δήμος Χαλκιδέων.
Η σχετική σύμβαση για την εκτέλεση του έργου υπογράφηκε την Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019 στο Δημαρχείο Χαλκίδας, ανάμεσα στον Δήμαρχο Χαλκιδέων Χρήστο Παγώνη και τον εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας Κωνσταντίνο Παπανδρέου.
Οι εργασίες που προβλέπονται, αφορούν στις επισκευές όψεων (καθαιρέσεις επιχρισμάτων, επιχρίσματα, χρωματισμοί), συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων στα παρακάτω σχολεία:
·        Γυμνάσιο Ν. Λαμψάκου
·        14ο Δημοτικό Χαλκίδας
·        Δημοτικό Δοκού
·        Λύκειο Κανήθου
·        Γυμνάσιο Κανήθου
·        Γυμνάσιο Δροσιάς
·        3ο και 6ο Γυμνάσια Χαλκίδας
·        1ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ
·        2ο Ημερήσιο ΕΠΑΛ
·        3ο Εσπερινό ΕΠΑΛ
·        1ο ΣΕΚ Χαλκίδας
Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, στόχος της Δημοτικής Αρχής από την αρχή της θητείας της, ήταν η ασφαλής και εύρυθμη λειτουργία όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου, γεγονός που συμβάλει στη βέλτιστη διεξαγωγή της εκπαιδευτικής διαδικασίας.
Παράλληλα, είπε ότι η Δημοτική Αρχή συνεχίζει στην ίδια πορεία, με αποφασιστικότητα να δίνει προτεραιότητα στην αναβάθμιση των σχολείων του Δήμου Χαλκιδέων, για να έχουν τη δυνατότητα οι μαθητές να φοιτούν, να φοιτούν σε ασφαλή, λειτουργικά και καλαίσθητα διδακτήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου