Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Να σταματήσετε το "σκύλεμα" πάνω στους πλημμυροπαθείς!!

Ολοι κάνουν οτι έπεσαν από τα .."σύνεφα" και οτι δεν ηξεραν η δεν είχαν ακούσει για το φαινόμενο στο Δοκό και την γύρω περιοχή για  το πλημμυρικό φαινόμενο!!

Από Δημάρχους εως πρωτοκλασσάτους και εχοντας θέσεις ευθύνης ...παρελαύνουν καθημερινά από την περιοχή μόνο και μόνο για να υφαρπάξουν την ψήφο των δημοτών κατοίκων της περιοχής ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΣΥΓΝΩΜΗ που τόσα χρόνια τους άφησαν απροστάτευτους χωρίς να φροντίσουν να αντιμετωπίσουν το ΓΝΩΣΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ οταν ηταν σε πιό ηπια κατάσταση!!

Ο ..συγχωρεμένος ο Δημ. Μπουραντάς από το 2004 ...ΦΩΝΑΖΕ για να ασχοληθεί ο Δήμος και να κάνει μελέτες για την επίλυση του φαινομένου αλλά τότε και στην συνέχεια ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ εκ των οποίων αρκετοί από τους σημερινούς υποψηφίους που ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ και δηλώνουν συμπαράσταση!!
ΝΤΡΟΠΗ και μόνο ΝΤΡΟΠΗ....

(θα μπορουσα να γράψω και αλλα πολλά, αλλά νομίζω οτι αυτά φθάνουν)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου