Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 30 Μαρτίου 2019

Κον ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΗ (ΛΙΜΝΗ) Ετσι για ναχουμε καλό ..ρώτημα!!

Ενα ερώτημα που ενδιαφέρει απευθύνουμε στο μέλος του ΔΣ της ΔΕΥΑ του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου-Αγ.Αννας, επικεφαλής της Αντιπολίτευσης και υποψήφιο Δήμαρχο....

Μήπως γνωρίζετε να μας ενημερώσετε αλλα και τους συμπολίτες σας και πιθανούς ψηφοφόρους σας "από πού προμηθεύεται σχεδόν αποκλειστικά η εταιρεία ηλεκτρολογικό και συναφές υλικό;!! Και αν αυτές οι προμήθειες ειναι πραγματικές;!!!!

Ετσι για νάχουμε καλό ..ρώτημα!!

(αναλόγως της απαντήσεως θα επανέλθουμε, για να μπεί ο κάθε κατεργάρης στον ...πάγκο του)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου