Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

Παράσταση νίκης δίνουν στο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Στην ολομέλεια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το δήμο Χαλκίδας στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 μίλησε ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης που μεταδίδουν οι Χαλκιδέοι στις καθημερινές εξορμήσεις του σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας Βασίλης Καθαροσπόρης υπογράμμισε τον κινηματικό χαρακτήρα του συνδυασμού που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία της Χαλκίδας συμμετοχικότητα που σπανίζει σε προεκλογικές περιόδους. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης σημείωσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι συμπολίτες τους να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και να εκφράσουν τα προβλήματα, τους συλλογισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για την πόλη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Βασίλης Καθαροσπόρης ενημέρωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι την ημέρα των εκλογών, ενώ τους ζήτησε να βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους δημότες.

Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων για ζητήματα που άπτονται της προεκλογικής περιόδου, της συνδιαμόρφωσης του προγράμματος και των διαδικαστικών.

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου