Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Παράσταση νίκης δίνουν στο συνδυασμό ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Στην ολομέλεια των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων για το δήμο Χαλκίδας στις εκλογές της 26ης Μαΐου 2019 μίλησε ο επικεφαλής υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Καθαροσπόρης μεταφέροντας το μήνυμα της νίκης που μεταδίδουν οι Χαλκιδέοι στις καθημερινές εξορμήσεις του σε όλα τα μήκη και πλάτη της πόλης.
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Χαλκίδας Βασίλης Καθαροσπόρης υπογράμμισε τον κινηματικό χαρακτήρα του συνδυασμού που έχει δημιουργήσει στην κοινωνία της Χαλκίδας συμμετοχικότητα που σπανίζει σε προεκλογικές περιόδους. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης σημείωσε ιδιαίτερα το ενδιαφέρον που επιδεικνύουν οι συμπολίτες τους να συμμετάσχουν σε συζητήσεις και να εκφράσουν τα προβλήματα, τους συλλογισμούς τους αλλά και τις προτάσεις τους για την πόλη. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ο Βασίλης Καθαροσπόρης ενημέρωσε τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους για τις δράσεις που θα ακολουθήσουν μέχρι την ημέρα των εκλογών, ενώ τους ζήτησε να βρίσκονται διαρκώς δίπλα στους δημότες.

Στο τέλος της ομιλίας ακολούθησε ανοιχτή συζήτηση μεταξύ των υποψηφίων για ζητήματα που άπτονται της προεκλογικής περιόδου, της συνδιαμόρφωσης του προγράμματος και των διαδικαστικών.

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου