Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Φ.ΣΠΑΝΟΣ : "Εφαρμόστε την νομιμότητα. Καμία ανοχη"!

Αυτή ηταν η εντολή που έδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Αιδηψού.

Μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και καταγραφές των υπηρεσιών ελέγχου για το μέγεθος της ρύπανσης που υπήρχε και καταγράφηκε από τους ελέγχους ο Φάνης Σπανός έδειξε την δικιά του πολιτική "καμία ανοχή σε ανάλογα φαινόμενα".Τώρα πρέπει η Περιφέρεια να .."υποχρεώσει" τον Δήμο Αιδηψού να απομακρυνθούν τα ρυπογόνα φορτία και να καθαρίσει ο Βιολογικός!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να .."ακούσουμε" την στρατηγική του για την συνεχιζόμενη ρύπανση στα Μεσσάπια, μπροστά στο μέγεθος του προβλήματος που ειναι ισο η και μεγαλύτερο από αυτό του Ασωπού, μετά τις καταγραφές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου