Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Σάββατο, 16 Μαρτίου 2019

Φ.ΣΠΑΝΟΣ : "Εφαρμόστε την νομιμότητα. Καμία ανοχη"!

Αυτή ηταν η εντολή που έδωσε στους υπηρεσιακούς παράγοντες ο Αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας και υποψήφιος Περιφερειάρχης Φάνης Σπανός για τον Βιολογικό Καθαρισμό της Αιδηψού.

Μετά από τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις και καταγραφές των υπηρεσιών ελέγχου για το μέγεθος της ρύπανσης που υπήρχε και καταγράφηκε από τους ελέγχους ο Φάνης Σπανός έδειξε την δικιά του πολιτική "καμία ανοχή σε ανάλογα φαινόμενα".Τώρα πρέπει η Περιφέρεια να .."υποχρεώσει" τον Δήμο Αιδηψού να απομακρυνθούν τα ρυπογόνα φορτία και να καθαρίσει ο Βιολογικός!

Περιμένουμε με ενδιαφέρον να .."ακούσουμε" την στρατηγική του για την συνεχιζόμενη ρύπανση στα Μεσσάπια, μπροστά στο μέγεθος του προβλήματος που ειναι ισο η και μεγαλύτερο από αυτό του Ασωπού, μετά τις καταγραφές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου