ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ: Εντονα επεισόδια και διακοπή του συμβουλίου!! (φωτο)

Εξωγενείς παράγοντες εισήλθαν στην αίθουσα και τα έκαναν .."γης μαδιάμ" με αφορμή την συζήτηση για τον Βιολογικό!!

Αν και στην αίθουσα ειχε μαζευτεί πολύς κόσμος μεταξύ των οποίων και ο σύλλογος των βυτιοφορέων μετά τα οσα ειχαν αποκαλυφθεί, μπήκε στην αίθουσα ο πρώην σύμβουλος και εργολάβος του δήμου Ιωάννης Αναγνώστου ο οποίος υπερασπιζόμενος(sic!) την Δήμαρχοείχε φραστική αντιπαράθεση με τον βυτιοφορέα Ιορδάνη Παπαγιαννόπουλο, η σύρραξη γενικεύθηκε και το συμβούλιο διεκόπη!!
(περισότερα σε λίγο)

Δείτε τις φωτό από το istiaianews
"απεγκλωβισμός της δημάρχου από ασανσέρ του δημαρχείου, μετά την αναβληθείσα λόγω επεισοδίων τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου    όλα λειτουργούν καλώς..."
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου