Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Δ. ΣΚΑΡΛΑΣ: "Ευχαριστώ δεν θα ..πάρω, αλλά..."


Απορριπτική αλλά με .."χαραμάδα" η απάντηση του Σκαρλά στο "προσκλητήριο" της υποψήφιας, του Νίκου Γουρνή, Βούλας Αμερικάνου.

Ο Δημ Σκαρλάς ...υπενθυμίζει την απόφαση του να μην είναι υποψήφιος σε αυτές τις εκλογές, όμως αυτή την φορά "αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πάρει μέρος στις εκλογές υπό προυποθέσεις..."

Δείτε πως απαντά στην πρόσκληση...
"Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια με τιμά η πρόσκληση σας αλλά, έχω δηλώσει δημόσια τις προθέσεις μου, και οι λόγοι που με κάνουν να απέχω είναι κυρίως επαγγελματικοί και προσωπικοί.
Αν κάποιοι από αυτούς η όλοι εκλείψουν και μου επιτρέπεται, τότε εγώ θα αποφασίσω αν και πως θα είμαι υποψήφιος, με ποιους έχω ταύτιση απόψεων, ιδεών και οράματος και με ποιους θα συμπορευτώ η θα συμπορευτούν μαζί μου!!"

Ειχε προηγηθεί ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ της Β. Αμερικάνου
"Παρακολουθώντας την πορεία σας Κύριε ΣΚΑΡΛΆ ως αντιπολίτευση,τον τρόπο που όλα αυτά τα χρόνια τοποθετήστε σε όλα τα θέματα που αφορούν το καλό του τόπου μας,θεωρώ ότι υπαρχει ΠΛΉΡΗ ταύτιση των απόψεών σας μαζί μας.
Η ΔΙΑΦΆΝΕΙΑ ΚΑΙ Η ΧΡΗΣΤΉ ΔΙΟΊΚΗΣΗ ΕΊΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΌΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΎΟ ΜΑΣ.
Στον συνδιασμό "ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣ-ΕΝΑ ΜΈΛΛΟΝ "στο οποίο αποφάσισα να αγωνιστώ,αυτά τα δύο είναι για όλους εμάς αυτοσκοπός και μονόδρομος..
ΜΕ μεγάλη χαρά απευθύνω δημόσια πρόσκληση στον Κύριο ΣΚΑΡΛΆ να συμπορευτεί μαζί μας,γνωρίζοντας ότι ο αρχηγός μας Κ. Γουρνής είναι ανοιχτός σε ανθρώπους άξιους,ανθρώπους που έχουν το θάρρος της γνώμης τους,που αγαπούν τον τόπο τους,μακριά από συμφέροντα,ότι μπορούν να συμπορευτούν μαζί μας,ώστε ο Δήμος Ερετρίας να αλλάξει οριστικά σελίδα."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου