Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Στους δρόμους του Βασιλικού, των Φύλλων και του Αφρατίου ο Βασίλης Καθαροσπόρης και το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Συνεχίζονται καθημερινά οι περιοδείες του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ σε όλες τις γειτονιές του Δήμου Χαλκιδέων.

Ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, Βασίλης Καθαροσπόρης και ομάδα υποψηφίων συμβούλων επισκέπτονται καθημερινά περιοχές του Δήμου συνομιλώντας με τους κατοίκους για τα πραγματικά προβλήματα της καθημερινότητας και ανταλλάσσοντας απόψεις και οράματα.
Στα πλαίσια αυτά, ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος συνοδευόμενος από μέλη του αυτοδιοικητικού κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ το πρωί της Τρίτης 5 Μαρτίου βρέθηκε στο Βασιλικό πραγματοποιώντας περιοδεία στο εμπορικό κέντρο της πόλης. Συνεχίζοντας τον ανοιχτό διάλογο με την κοινωνία ο Βασίλης Καθαροσπόρης συνομίλησε προσωπικά με   τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς ακούγοντας τα προβλήματα τους και τις προτάσεις τους.
Το απόγευμα της ίδιας μέρας το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ βρέθηκε κοντά στους κατοίκους των Φύλλων και του Αφρατίου . Από τα σημαντικότερα ζητήματα που επισημάνθηκαν ήταν η υδροδότηση, οι τσιμεντόδρομοι και η εγκατάλειψη στο ζήτημα των υποδομών ολόκληρης της Δημοτικής Ενότητας Ληλαντίων.Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δε διστάζει να βρεθεί κοντά στους πολίτες και να ανοίξει διάλογο για όλα τα ζητήματα ακούγοντας πρωτίστως την άποψη των δημοτών. Όπως επισημαίνει ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης, σκοπός του κινήματος είναι να περπατήσει όλες τις γειτονιές και να μιλήσεις επί της ουσίας με όλους τους κατοίκους ακούγοντας τις απόψεις τους γιατί η επόμενη δημοτική αρχή είναι οι ίδιοι οι πολίτες.
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου