ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

Γ. ΚΟΤΖΙΑΣ Το ..μπαλάκι στις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τον Βιολογικό!!!

Απέφυγε να πάρει θέση ο Περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος για την λειτουργία του ..ρυπογόνου Βιολογικού της Αιδηψού!

Παρά το γεγονός ότι ο Κοτζιάς γνώριζε οτι "ο Βιολογικός στερείται αδειας λειτουργίας και Περιβαλλοντικών όρων, και οτι από το 2014 ρυπαίνει ασύστολα το περιβάλλον και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής και οχι μόνο" περιορίστηκε στην κριτική πρός την Δημοτική Αρχή για την αδιαφορία της!!!
Προφανώς για να μην δυσαρεστήσει το προεκλογικό πελατολόγιο του  που αντιτίθεται στο κλείσιμο του Βιολογικού, αναμένει τις αποφάσεις των υπηρεσιών, αν και αυτές έχουν αποφανθεί για την υφιστάμενη κατάσταση πολλάκις από το 2014!!

Ακούστε τι ειπε στο Ράδιο1 και στον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου