Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τετάρτη, 13 Μαρτίου 2019

Γ. ΚΟΤΖΙΑΣ Το ..μπαλάκι στις υπηρεσίες της Περιφέρειας για τον Βιολογικό!!!

Απέφυγε να πάρει θέση ο Περιφερειακός σύμβουλος και υποψήφιος Δήμαρχος για την λειτουργία του ..ρυπογόνου Βιολογικού της Αιδηψού!

Παρά το γεγονός ότι ο Κοτζιάς γνώριζε οτι "ο Βιολογικός στερείται αδειας λειτουργίας και Περιβαλλοντικών όρων, και οτι από το 2014 ρυπαίνει ασύστολα το περιβάλλον και θέτει σε κίνδυνο την υγεία των κατοίκων της περιοχής και οχι μόνο" περιορίστηκε στην κριτική πρός την Δημοτική Αρχή για την αδιαφορία της!!!
Προφανώς για να μην δυσαρεστήσει το προεκλογικό πελατολόγιο του  που αντιτίθεται στο κλείσιμο του Βιολογικού, αναμένει τις αποφάσεις των υπηρεσιών, αν και αυτές έχουν αποφανθεί για την υφιστάμενη κατάσταση πολλάκις από το 2014!!

Ακούστε τι ειπε στο Ράδιο1 και στον Μάνο Παπαμακάριο....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου