Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Υπογραφή σύμβασης για το έργο Αναβάθμισης Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας

Σύμβαση για ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο υποδομής, όπως είναι η Αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων Χαλκίδας, υπογράφηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Μαρτίου 2019 στα γραφεία της ΔΕΥΑ Χαλκίδας.
Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 2.450.000 € (χωρίς ΦΠΑ), τη σύμβαση του οποίου υπέγραψαν ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Χαλκίδας Αναστάσιος Μάζης και οι εκπρόσωποι της Ένωσης Οικονομικών Φορέων με την επωνυμία ΜΥΒΑ Α.Ε. (Ιωάννης Τρουβάς) και ΕΡΓΟΤΕΜ Α.Τ.Ε.Β.Ε. (Δημήτριος Σακέλλιος).

Αντικείμενο της σύμβασης είναι η αναβάθμιση του Κέντρου Λυμάτων και συγκεκριμένα η προμήθεια και εγκατάσταση του απαιτούμενου εξοπλισμού, καθώς επίσης τα απαιτούμενα συμπληρωματικά δομικά έργα και ο πλήρης καθαρισμός και εξωραϊσμός των δομικών στοιχείων, στα οποία θα εγκατασταθεί ο εξοπλισμός.

Το έργο χρηματοδοτείται από Ταμείο Συνοχής και από εθνικούς πόρους, μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων, περιλαμβάνονται δε σε υποέργο “Έργα συλλογής, επεξεργασίας και διάθεσης λυμάτων Βασιλικού, Αγίου Νικολάου και Ν. Λαμψάκου”, που εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με απόφαση του Περιφερειάρχη την 1-8-2017.

Το συγκεκριμένο έργο αποτελεί μέρος ενός μεγάλου προγράμματος έργων υποδομής, που όπως είπε ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης, θα δώσει λύσεις σε σοβαρά προβλήματα όλων των Δημοτικών Ενοτήτων του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου