Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

ΟΛΝΕ Αδιαφόρησαν για το δημόσιο συμφέρον και ..περιόρισαν τον διαγωνισμό!! Τα μηχανήματα ειχαν πάει εκεί πριν ανακοινωθεί το αποτέλεσμα!!

Ακόμη και την τελευταία στιγμή αδιαφόρησαν για τα συμφέροντα του δημοσίου και έκαναν τον διαγωνισμό για την Παραλία στο Κυμάσι περιορίζοντας την συμμετοχή!!

Τι και αν ο νόμος τους δίνει το δικαίωμα επιλογής; Αυτοί θα έπρεπε να στείλουν οχι μόνο περισότερες προσκλήσεις και να  εκμεταλευτούν τις τυχόν περισσότερες συμμετοχές και οχι να περιορίσουν τις προσκλήσεις σε 3, και να αποκλείσουν ακόμη μία που κατατέθηκε κερδίζοντας ισως μεγαλύτερη έκπτωση από το 3%!!!

Οσον αφορά το αντικείμενο του εργου πρόκειται για μιά λιθορριπή και χωματουργικά στην παραλία αντί 300.000 ευρώ, γεγονός που ερευνάται ως πρός την πληρότητα της μελέτης στο οικονομικό αντικείμενο του έργου!!

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ!!

Πρίν καν βγεί το αποτέλεσμα του διαγωνισμού, μας πληροφόρησαν οτι "εργολάβος (του οποίου το ονομα αρχίζει από Παπ....) από την Β. Εύβοια ειχε μεταφέρει τα μηχανήματα στην παραλία του Κυμασίου, και οταν τον ερώτησαν οι εντόπιοι τους απάντησε οτι "ειναι για το έργο"!!
Το αξιοσημείωτο της υπόθεσης ειναι οτι ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ο εν λόγω υπεργολάβος!!!!
Προφανώς ΗΞΕΡΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑΣ (SIC!) και πήρε εντολή από τον ...μειοδότη να πάει εκεί!!

Τώρα αναμένετε την συνέχεια για να "...δέσει και το γλυκό" !!

Δείτε τι λέει η πρωτοφανής απόφαση....








































Δηλαδή ο ΟΛΝΕ αφ ενός περιόρισε την συμμετοχή στον διαγωνισμό δια προσκλήσεων λόγω του κατεπείγοντος, αντί να επιδιώξει περισότερες συμμετοχές, και αφ ετέρου να απορίψει μία 4η αφού ειχε δημοσιεύσει στο ΚΗΜΔΗΣ την διαδικασία!!

Την απόφαση δεν ψήφισε ο Νίκος Γουρνής (δήλωσε παρών) ενώ απουσίασαν αλλα δύο μέλη ο Γ. Πάνος και η Μ. Ανδρέλου!!

Δείτε.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου