Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ κοι Βιολογικός χωρίς αδεια λειτουργίας και περιβαλλοντικούς όρους ΚΛΕΙΝΕΙ!!!

Το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ για το θέμα του βιολογικού Αιδηψού αποκαλύπτει και τις ευθύνες των αρμοδίων υπηρεσιών για ανοχή σε μία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΡΥΠΑΝΣΗΣ από αέρα στεριά και θάλασσα!!

Οταν από τα υπηρεσιακά έγγραφα προκύπτει οτι... ο βιολογικός στερείται αδειας λειτουργίας, δεν έχει περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας και αποδεικνύεται οτι ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙ αυτός ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ εως ότου αποκατασταθεί η νόμιμη λειτουργία του!!
Το γεγονός ότι με την ανοχή των υπηρεσιών συνεχίζεται αυτή η κατάσταση αυτό επισείει ποινές ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (και οτι άλλο προκύψει) ιδιαιτέρως οταν οι αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι σήμερα δεν εχουν εισηγηθεί-προτείνει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αλλά αρκούνται στην επιβολή προστίμων που εν τέλει τα πληρώνει ο πολίτης και κανένας από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δειτε το έγγραφο που πιστοποιεί ολα τα πιό πάνω..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου