Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

ΑΙΔΗΨΟΣ κοι Βιολογικός χωρίς αδεια λειτουργίας και περιβαλλοντικούς όρους ΚΛΕΙΝΕΙ!!!

Το αποκαλυπτικό μας ρεπορτάζ για το θέμα του βιολογικού Αιδηψού αποκαλύπτει και τις ευθύνες των αρμοδίων υπηρεσιών για ανοχή σε μία ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΡΥΠΑΝΣΗΣ από αέρα στεριά και θάλασσα!!

Οταν από τα υπηρεσιακά έγγραφα προκύπτει οτι... ο βιολογικός στερείται αδειας λειτουργίας, δεν έχει περιβαλλοντικούς όρους λειτουργίας και αποδεικνύεται οτι ΕΔΩ ΚΑΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΙ ΡΥΠΑΙΝΕΙ αυτός ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΛΕΙΝΕΙ εως ότου αποκατασταθεί η νόμιμη λειτουργία του!!
Το γεγονός ότι με την ανοχή των υπηρεσιών συνεχίζεται αυτή η κατάσταση αυτό επισείει ποινές ΠΑΡΑΒΑΣΗΣ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ (και οτι άλλο προκύψει) ιδιαιτέρως οταν οι αρμόδιες υπηρεσίες μέχρι σήμερα δεν εχουν εισηγηθεί-προτείνει την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ αλλά αρκούνται στην επιβολή προστίμων που εν τέλει τα πληρώνει ο πολίτης και κανένας από τους πολιτικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες.

Δειτε το έγγραφο που πιστοποιεί ολα τα πιό πάνω..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου