Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ Θετικά τα μυνήματα για τον Φανη Σπανό και τον Δημ. Αναγνωστάκη

Παρά το γεγονός οτι η δημοσκόπηση που δημοσίευσε το STAR Λαμίας δίνει προβάδισμα για τον 1ο γύρο με 1% στον Γκλέτσο έναντι του Σπανού, εν τουτοις τα μυνήματα ειναι άλλα.

Παρατηρώντας τα ποιοτικά χαρακτηριστικά οσον αφορά την αναγνωρισιμότητα αλλά και την αδιευκρίνιστη ψήφο ευνοούνται ξεκάθαρα οι Σπανός και Αναγνωστάκης.

Δείτε τις κάρτες της αναγνωρισιμότητας...

Οπως φαίνεται ενώ ο Γκλέτσος έχει .."ταβανιάσει" ως πρός την αναγνωρισιμότητα οι άλλοι δύο εχουν περιθώρια βελτίωσης πανω από το 50% και αν βελτιώσουν αυτόν τον δείκτη τότε τα κέρδη θα ειναι μεγάλα και για τους δύο.

Επίσης το ίδιο συμβαίνει και στα ποσοστά της αδιευκρίνιστης ψήφου οπου λόγω της κομματικής προέλευσης, Νέα Δημοκρατία και Συριζα, εχουν την μερίδα του ..λέοντος.

Δείτε...

Οπως βλέπετε στην προέλευση των αναποφάσιστων ψηφοφόρων η πλειοψηφία προέρχεται από τους ψηφοφόρους του Σύριζα και της Νέας Δημοκρατίας που το πίο πιθανό ειναι (με ελαφρές αποκλίσεις) να τοποθετηθούν κομματικά, δεδομένου οτι και τα δύο κόμματα έχουν δώσει στις Περιφερειακές εκλογές πολιτικό χαρακτήρα.

Δείτε και την πρόθεση ψήφου...

Με βάσει τα αποτελέσματα και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που αναλύσαμε πιό πάνω πρωτίστως ο Φάνης Σπανός και δευτερευόντος ο Αναγνωστάκης έχουν την δυνατότητα να αυξήσουν στο μέλλον τα ποσοστά τους ενώ ο Γκλέτσος οπως προείπαμε εχει εξαντλήσει την δυνατότητα αυτή.

*Με βάσει τα πιό πάνω την πρώτη Κυριακή η μάχη θα δοθεί μεταξύ Σπανού και Αναγνωστάκη

Εν όψει και νέων δημοσκοπήσεων ...ψυχραιμία!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου