Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

Συνδέθηκε με το Φυσικό Αέριο το Κολυμβητήριο Χαλκίδας

Αποτελεί πραγματικότητα πλέον η σύνδεση του Κολυμβητήριου Χαλκίδας με τον αγωγό Φυσικού Αερίου, γεγονός που σημαίνει σημαντική εξοικονόμηση ενέργειας και προστασία του περιβάλλοντος. Πρόκειται για τον πρώτο δημόσιο χώρο στη Χαλκίδα που τροφοδοτείται με Δυσικό Αέριο, αφού όμως προηγουμένως χρειάστηκε να γίνει τιτάνια προσπάθεια από την παρούσα Δημοτική Αρχή και να ξεπεραστούν γραφειοκρατικά και άλλα προβλήματα.

Είχε προηγηθεί η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου μηχανολογικού εξοπλισμού στο Κολυμβητήριο, έτσι ώστε να υπάρχουν όλες εκείνες οι απαραίτητες προϋποθέσεις ασφαλείας και φυσικά ακολούθησε ο σχετικός έλεγχος.

Ήδη από την περασμένη εβδομάδα το Φυσικό Αέριο έφτασε στην είσοδο του Κολυμβητηρίου και σήμερα Δευτέρα 18 Μαρτίου, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων Χρήστος Παγώνης άνοιξε τη στρόφιγγα για να λειτουργήσει πλέον αυτό με Φυσικό Αέριο.

Ιδιαίτερα σημαντική, χαρακτήρισε αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος Χαλκιδέων, τονίζοντας πως ο Δήμος αποδεικνύει καθημερινά ότι πασχίζει, όχι μόνο για την άρτια λειτουργία των υποδομών του, αλλά και για την εξοικονόμηση ενέργειας, σε ποσοστό 40% τουλάχιστον και τον σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος.

Υπογράμμισε ακόμη ο Δήμαρχος ότι σύντομα θα τροφοδοτηθούν με Φυσικό Αέριο και άλλες εγκαταστάσεις. Του Δήμου Χαλκιδέων και σχολεία, ενώ θα ξεκινήσει και η σύνδεση ιδιωτικών κτιρίων. Τέλος ευχαρίστησε για την τεχνική υποστήριξη, στη διάρκεια των εργασιών στο Κολυμβητήριο, τους Συνδέσμους Θερμοϋδραυλικών, Συντηρητών Καυστήρων και Ηλεκτρολόγων Νομού Εύβοιας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου