Κυριακή 24 Μαρτίου 2019

Βασίλης Καθαροσπόρης: Οι πληγείσες περιοχές δεν είναι αξιοθέατο για να φωτογραφιζόμαστε

Την περιοχή Λιανή Άμμος επισκέφθηκε την Παρασκευή το πρωί ο επικεφαλής του κινήματος ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ συνοδευόμενος από υποψήφιους συμβούλους. Ο Βασίλης Καθαροσπόρης και η ομάδα του αρχικά περπάτησαν σε μεγάλο μέρος της περιοχής πραγματοποιώντας αυτοψία αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζονται και στη συνέχεια συναντήθηκε με ομάδα πολιτών στον αύλειο χώρο του ιερού ναού Πέτρου και Παύλου.

Η συζήτηση με τους πολίτες διήρκησε περισσότερο από μία ώρα και επί τάπητος τέθηκαν ζητήματα όπως το αποχετευτικό, τα όμβρια ύδατα, ο φωτισμός και η κατάσταση του οδοστρώματος. Μείζον θέμα οι πλημμύρες καθώς μεγάλο μέρος της περιοχής πλήττεται από τα πλημμυρικά φαινόμενα.

» Οι πληγείσες περιοχές δεν είναι ούτε αξιοθέατο για να φωτογραφιζόμαστε ούτε μπορούμε να είμαστε περήφανοι για το φαινόμενο. Η ιδιομορφία της περιοχής και το μηδενικό ύψομετρο που παρουσιάζει σε σχέση με την επιφάνεια της θάλασσας είναι χρόνια γνωστά. Όλοι είμαστε αντιμέτωποι με τις ευθύνες μας ειδικά όσοι έχουμε θητεύσει σε καίριες θέσεις για το τι κάναμε και τι δεν κάναμε. Συλλογική ευθύνη όμως δεν υπάρχει. Ο Δήμος έχει Δήμαρχο και δημοτική αρχή. Η περιοχή κηρύχθηκε σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Ωε εκ τούτου το μεγαλύτερο μέρος των μηχανημάτων του Δήμου έπρεπε να ήταν εδώ» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Καθαροσπόρης.

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου