Δευτέρα 18 Μαρτίου 2019

ΕΠ. ΠΕΡΙΒΑΛΟΝΤΟΣ Εβαλαν τις ..υπογραφές τους στο σκανδαλο!! Κατά πλειοψηφία η ΜΠΕ του Κελαιδίτη!! ...

Σε πολιτικό και κοινωνικό σκάνδαλο των σκανδάλων εξελίσεται η υπόθεση χορήγησης Περιβαλλοντικών όρων στην "Δ. ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ και ΣΙΑ Α.Ε." και πλέον τον λόγο εχει ο εισαγγελέας!!

Σήμερα συνεδρίασε η επιτροπή Περιβάλλοντος η οποία εξέφρασε σύμφωνη γνώμη, κατά πλειοψηφία, ενώ κατά πρωτοφανή τρόπο η υπηρεσία Περιβάλλοντος είχε ΔΥΟ ΑΠΟΨΕΙΣ!! Μία του τμήματος Περιβάλλοντος Π.Ε. Ευβοίας (αρνητική) και μία από τον προιστάμενο (sic!) της υπηρεσίας Αντ. Τερζή (θετική).
Μάλιστα ο Τερζής έκανε και το εξής:"εμφανίζει ως εισηγήτρια και στις δύο αντικρουόμενες εισηγήσεις την κα Μέντου!!! Αυτό λέγεται ΠΑΡΑΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΟΥ κε Τερζή!!
Δείτε το ονομα της Δ. Μέντου και στο ένα εγγραφο και στο άλλο!!


Αν και ο Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος Γιώργος Αναστασίου είχε προσανατολιστεί στην αναβολή της συζήτησης ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ άλλαξε ρότα και έθεσε πρός συζήτηση το θέμα, με κατεύθυνση ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!
Αυτός ηταν και ο λόγος της ΑΝΤΙ-εισήγησης του Τερζή κόντρα στην εισήγηση της ίδιας της υπηρεσίας στην οποία προίσταται!!!
Αν και η ημερήσια διάταξη είχε και άλλα θέματα Ευβοικού ενδιαφέροντος ΜΟΝΟ η Σοφία Ντούρου συμμετείχε και καταψήφισε την ΜΠΕ, καταψήφισε επίσης και ο Ιωάννης Μελισσάρης εκπρόσωπος της παράταξης του Ν. Στουπή , ενώ οι Μηλίδου και Γεωργούλης δήλωσαν ...ΑΠΟΝΤΕΣ.
Τώρα πλέον η υπόθεση θα κριθεί τελεσίδικα από το αρμόδιο Υπουργείο, αλλά και ο Εισαγγελέας!!

Δείτε που στηρίχθηκε ο Τερζής για να ανατρέψει την εισήγηση της Ιωαννίδου.
Σε μιά "εξ αποστάσεως αυτοψία της Δνσης Υδάτων, και σε μία ..μαιμού απόφαση του Δήμου Μεσσαπίων-Διρφύων!!


"αποσπασμα της ...ανατρεπτικής εισήγησης του Τερζή"


(Περισότερες λεπτομέρειες σε επόμενο post.)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου