Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

ΟΛΝΕ "Συνελήφθησαν ...ψευδόμενοι!! Καμμία ενέργεια για το λιμάνι στο Κυμάσι!! (φωτο) Λήγει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!

"Βάφτισαν" το έργο της παραλίας του Κυμασίου ως έργο αποκατάστασης του Λιμένα και το ..διένειμαν στον τύπο ψευδόμενοι για αλλη μία φορά!!

Προφανώς κανένας δημοσιογράφος δεν έθεσε το ερώτημα "περί τίνος πρόκειται" και όλοι ανέφεραν οτι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ!!
Και αντί να "διορθώσουν" με δελτίο τύπου τις ανακρίβειες, τις άφησαν να ..πλανώνται!!Η απόφαση του ΟΛΝΕ που ειδε το φώς της δημοσιότητας δεν αφορά έργο για την αποκατάσταση του Λιμανιού στο Κυμάσι Μαντουδίου, αλλά το έργο της καταστροφής στην παραλία του Κυμασίου, που από το τέλος του χρόνου (2018) είχαν πίστωση από το ΠΔΕ ύψους 370.000 ευρώ και από τότε δεν είχαν κάνει τίποτα!!
Και επειδή την 1η Απριλίου λήγει η προθεσμία της Εκτάκτου Ανάγκης, τρέχουν να προλάβουν!!

Δείτε την απόφαση του ΔΣ του ΟΛΝΕ....


Μετά από 6 μήνες, και επειδή η προθεσμία της Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης λήγει την 1η Απριλίου του 2019, δηλαδή σε 10 μέρες, τρέχουν και δεν ...φτάνουν να προλάβουν την προθεσμία για να μην χαθεί το έργο της αποκατάστασης της παραλίας του Κυμασίου στο Μαντούδι!!

Δείτε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας που αναφέρει την ημερομηνία λήξης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου