Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019

ΟΛΝΕ "Συνελήφθησαν ...ψευδόμενοι!! Καμμία ενέργεια για το λιμάνι στο Κυμάσι!! (φωτο) Λήγει η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!!

"Βάφτισαν" το έργο της παραλίας του Κυμασίου ως έργο αποκατάστασης του Λιμένα και το ..διένειμαν στον τύπο ψευδόμενοι για αλλη μία φορά!!

Προφανώς κανένας δημοσιογράφος δεν έθεσε το ερώτημα "περί τίνος πρόκειται" και όλοι ανέφεραν οτι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ!!
Και αντί να "διορθώσουν" με δελτίο τύπου τις ανακρίβειες, τις άφησαν να ..πλανώνται!!Η απόφαση του ΟΛΝΕ που ειδε το φώς της δημοσιότητας δεν αφορά έργο για την αποκατάσταση του Λιμανιού στο Κυμάσι Μαντουδίου, αλλά το έργο της καταστροφής στην παραλία του Κυμασίου, που από το τέλος του χρόνου (2018) είχαν πίστωση από το ΠΔΕ ύψους 370.000 ευρώ και από τότε δεν είχαν κάνει τίποτα!!
Και επειδή την 1η Απριλίου λήγει η προθεσμία της Εκτάκτου Ανάγκης, τρέχουν να προλάβουν!!

Δείτε την απόφαση του ΔΣ του ΟΛΝΕ....


Μετά από 6 μήνες, και επειδή η προθεσμία της Κατάστασης Εκτάκτου Ανάγκης λήγει την 1η Απριλίου του 2019, δηλαδή σε 10 μέρες, τρέχουν και δεν ...φτάνουν να προλάβουν την προθεσμία για να μην χαθεί το έργο της αποκατάστασης της παραλίας του Κυμασίου στο Μαντούδι!!

Δείτε την απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας που αναφέρει την ημερομηνία λήξης....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου