Τρίτη 26 Μαρτίου 2019

Σχόλιο της ΤΕ Εύβοιας του ΚΚΕ για την «οικογενειακή φωτογραφία» των εκπροσώπων των κομμάτων των μνημονίων με τον υπόδικο Ν. Μίχο στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου στη Χαλκίδα

Ο Αναπλ. Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας, οι κυβερνητικοί βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ Τ. Πρατσόλης και Γ. Ακριώτης, ο βουλευτής Εύβοιας της ΝΔ Σ. Κεδίκογλου, ο Αντιπεριφερειάρχης και υποψήφιος περιφερειάρχης της ΝΔ Φ. Σπανός, ο Δήμαρχος Χαλκιδέων και εκ νέου εκλεκτός του ΠΑΣΟΚ για το δημαρχιακό θώκο Χρ. Παγώνης, πλάι πλάι με τον υπόδικο ναζιστή εγκληματία Μίχο στην εξέδρα των επισήμων.
Φαίνεται πως τα καλέσματα από τους εκπροσώπους των κομμάτων των μνημονίων που ματώνουν το λαό, περί «εθνικής ομοψυχίας», χωρούν και τους υπόδικους ναζιστές όπως ο Μίχος, που πλέον παρουσιάζεται με το μανδύα του «ανεξάρτητου» βουλευτή.

Όσο για τις δηλώσεις των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ περί κινδύνου του εθνικισμού και ρατσισμού σε Ελλάδα και Ευρώπη, μόνο ως ανέκδοτο μπορούν να εκληφθούν όπως και το σύνθημα του ΣΥΡΙΖΑ περί «προοδευτικού δημοκρατικού μετώπου». Όλα αυτά πάνε περίπατο τη στιγμή που φωτογραφίζονται ανά την επικράτεια αγκαζέ με τους ναζί, που για χρόνια συγκυβερνούσαν με τους ακροδεξιούς ΑΝΕΛ, που προωθούν αλλαγές στον Ποινικό Κώδικα και ελαφρύνουν τις ποινές των εγκληματικών οργανώσεων όπως η Χρυσή Αυγή με τη δίκη να καθυστερεί τραγικά, που κρατάνε ψηλά τη σημαία του ΝΑΤΟ και της ΕΕ που αξιοποιούν αντιδραστικές δυνάμεις, υποδαυλίζουν τον εθνικισμό και πρωτοστατούν στον αντικομμουνισμό, που συνεργάζονται υπό την εποπτεία των ΗΠΑ με το κράτος- δολοφόνο του Παλαιστινιακού λαού, το Ισραήλ.Κάθε λαϊκός άνθρωπος που είναι και νιώθει δημοκράτης, να καταδικάσει όσους ψαρεύουν στα θολά νερά του εθνικισμού και του ρατσισμού και ρίχνουν νερό στο μύλο τους. Το εργατικό- λαϊκό κίνημα μπορεί να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις και να στείλει στις τρύπες τους τους απογόνους των ναζί. Τώρα συμπόρευση με το ΚΚΕ για να γκρεμίσουμε από την 3η θέση τη ναζιστική Χρυσή Αυγή, το μακρύ χέρι της μεγαλοεργοδοσίας και του συστήματος της φτώχειας, των πολέμων και της προσφυγιάς που τους εκτρέφει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου