Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2019

Λίνα Ευσταθίου: «Διώκεται για παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση»

Σήμερα Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019 έφτασε Κλητήριο Θέσπισμα του 1ου Τριμελούς Πλημελειοδικείου Χαλκίδας με αποδέκτες 16 Δημοτικούς Συμβούλους, 2 υπαλλήλους του Δήμου Ιστιαίας – Αιδηψού αλλά και τη Δήμαρχο Λίνα Ευσταθίου – Σπανού.

Η Δήμαρχος διώκεται για «παράβαση καθήκοντος κατ΄ εξακολούθηση και για απλή συνέργεια σε παράβαση καθήκοντος από κοινού», ενώ οι υπόλοιποι 15 δημοτικοί σύμβουλοι και οι 2 δημοτικοί υπάλληλοι, για «παράβαση καθήκοντος από κοινού».
Και αυτό γιατί η Δήμαρχος στις 3-3-2015 υπέβαλε το 2596 έγγραφο αίτημα προς τον Υπουργό Παραγ. Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και έλαβε σύμφωνη γνώμη στις 25-5-2015 για την παραχώρηση μέχρι 30-4-2016 έξι τμημάτων ακτών της παραλίας Κανατάδικων και Τσοκαϊτη, για να τοποθετηθούν εκεί Καντίνες.
Απέκρυψε όμως πως οι εν λόγω περιοχές διέπονται από ειδικό καθεστώς NATURA και ΖΟΕ. Επίσης απέκρυψε πως δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το θέμα, ενώ έστειλε το αίτημα με συνημμένα τοπογραφικά διαγράμματα χωρίς αυτά να είναι θεωρημένα από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου