Τρίτη 12 Μαρτίου 2019

Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πρότεινε καθημερινώς λύσεις! (ανακοίνωση τύπου)


Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ, το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό κίνημα στην ιστορία της πόλης, συνεχίζει να ενισχύεται καθημερινά και να χαίρει της αποδοχής του συνόλου της κοινωνίας μας.
Σε καθημερινή βάση η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ ανακοινώνει νέα ονόματα συμπολιτών μας αποδεικνύοντας ότι το κίνημα είναι το μεγαλύτερο αυτοδιοικητικό κίνημα  στην ιστορία της πόλης μας.
Κατά την εβδομάδα  4 Μαρτίου – 10 Μαρτίου ανακοινώθηκαν  τα εξής μέλη μας:
1.      Σολομονίδης Τάσος
2.      Τσιριμώκου Ευαγγελία
3.      Δημήτρης Βερονικιάτης 
4.      Σταματίου Γιάννης
5.      Καλούτσος Πλούταρχος
6.      Ιωαννίδης Γιώργος
7.      Κασιώτη Κατερίνα
8.      Γκάβαλης Βαγγέλης
9.      Χατζηγιάννη Μαρία

2.      ΘΕΜΑΤΙΚΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Η Εβδομάδα είναι Γένους Θηλυκού και σ αυτό το πλαίσιο η θεματική εβδομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ αφιερώθηκε στη γυναίκα, στα προβλήματα που αντιμετωπίζει και κυρίως στις ΛΥΣΕΙΣ που προτείνονται με σκοπό την εξάλειψη των διακρίσεων. Το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ πρότεινε καθημερινώς λύσεις για ζητήματα ισότητας, έμφυλης βίας, διακρίσεων, ισότιμης συμμετοχής των γυναικών στην κοινωνία των πολιτών. Η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ δε μένει αμέτοχη στα κοινωνικά ζητήματα, παίρνει θέση, διεκδικεί και προσφέρει στους συμπολίτες της.
Την εβδομάδα αυτή (11 – 17 Μαρτίου) ακολουθεί η θεματική Εβδομάδα Τουρισμού.

3.      ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ
ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ: Οι εργάτες του Βασίλη Καθαροσπόρη διαδήλωσαν στο Καρναβάλι της Χαλκίδας
Η διαδήλωση των νέων του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ κέντρισε όλα τα βλέμματα των θεατών στο Καρναβάλι της Χαλκίδας.  Οι νέοι της ομάδας του Βασίλη Καθαροσπόρη, οικογένειες με τα παιδιά τους ακόμη και με παιδικά καροτσάκια, ντύθηκαν εργάτες της καθημερινότητας έτοιμοι να λύσουν σοβαρά ζητήματα των συμπολιτών τους και καταχειροκροτήθηκαν.
Φορώντας στολές εργασίας, προστατευτικά κράνη και κρατώντας πλακάτ  σήκωσαν μανίκια και διαδήλωσαν σε καρναβαλικούς ρυθμούς στους δρόμους της πόλης ξαφνιάζοντας ευχάριστα τους Χαλκιδέους και τους επισκέπτες για την πρωτοποριακή τους ιδέα. Ο πρώτος συνδυασμός στην  Ελλάδα που τολμά να συμμετέχει και να δώσει το δικό του στίγμα σε καρναβαλικές εκδηλώσεις είναι το αυτοδιοικητικό κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ του Βασίλη Καθαροσπόρη.
Ο Βασίλης Καθαροσπόρης παρακολούθησε ολόκληρη την καρναβαλική παρέλαση χειροκροτώντας όλα τα πληρώματα  και για λίγα λεπτά έγινε ένα με το πλήρωμα της ομάδας του, το οποίο περνώντας από το σημείο που βρισκόταν σταμάτησε φωνάζοντας ρυθμικά «ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ».   Ο ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος ανέφερε χαρακτηριστικά «ήταν μία ιδέα των νέων του συνδυασμού μας και όχι μόνο που ολοκληρώθηκε με το πολιτικό μας στίγμα. Είμαστε κομμάτι της πόλης. Ενισχύουμε τις δράσεις  που αναδεικνύουν τον τόπο μας και συμμετέχουμε σ’ αυτές, όπως όλοι οι συμπολίτες μας. Αν μη τι άλλο όταν βλέπεις 100 νέους ανθρώπους και παιδιά ντυμένους εργάτες και έτοιμους να προσφέρουν στους συμπολίτες τους μόνο να χαρείς μπορείς».
ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ
ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου