Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Τετάρτη, 20 Μαρτίου 2019

ΝΕΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Προβλήματα στα "συνοδά" έργα που εχουν σταματήσει!!

Σταματημένα εδώ και καιρό είναι τα συνοδά έργα (αποχέτευση-ομβρια-δρόμος) για το Νέο Νοσοκομείο Χαλκίδας από την Αρχαιολογία!!

Κατά την διάρκεια των εργασιών η Αρχαιολογία εντόπισε αρχαία και εχει εγκαταστήσει αρχαιολογικό συνεργείο για να ...αποκαλύψουν τα ευρήματα, να τα αξιολογήσουν και να κάνουν εισήγηση στο ΚΑΣ για το τι μέλλει γενέσθαι, αν δηλαδή ειναι αρχαιολογικού ενδιαφέροντος (και καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό) η θα δώσουν το ..ελευθέρας για να συνεχιστεί το έργο!
Πρόβλημα επίσης υπάρχει και με τον αγωγό του Φυσικού Αερίου στην εισοδο του δρόμου που πρέπει να μετατοπισθεί πάνω η κάτω για να περάσουν οι σωλήνες ομβρίων και αποχέτευσης, και για αυτό τον λόγο αναμένεται και η πρόταση από την ΔΕΠΑ!!
Ας ελπίσουμε οτι και τα δύο προβλήματα θα ξεπεραστούν σύντομα και θα επανακινήσουν τις εργασίες για να ολοκληρωθεί το έργο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου