ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019

Περίεργη ...σιωπή από τον Σίμο Κεδίκογλού!!

Ερωτηματικά προκαλεί η ...σιωπή του Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στα ..πυρά που εξαπέλυσε εναντίον του ο "συνάδελφος" του Κώστας Μαρκόπουλος!!

Ο Μαρκόπουλος ειχε ..συμπεριλάβει τον βουλευτή στην ΣΕΧΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ που υπάρχει για τις εκλογές του Δήμου Χαλκιδέων υπέρ της υποψηφιότητας του Χρ. Παγώνη!!
Και παρά το γεγονός οτι ο Δήμαρχος απήντησε στον Μαρκόπουλο, ο βουλευτής τηρεί ..."σιγή ιχθύος"!
Λέτε οι ..απειλές του Μαρκόπουλου οτι "θα πεί και άλλα αν..." υποκρύπτουν θέματα που ο Κεδίκογλου δεν θέλει να ακουστούν στον ...αέρα, για αυτό τον λόγο δεν αντέδρασε στις βαρύτατες κατηγορίες περί διαπλοκής με οικονομικούς παράγοντες της περιοχής;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου