Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Κυριακή, 3 Μαρτίου 2019

Δρ. Δημήτριος Αναγώστου : Δράση της Αντικαρκινικής Εταιρείας , πρόγνωση , διάγνωση καρκίνου του προστάτου


Ο Πρόεδρος του Παραρτήματος Χαλκίδος της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας Δρ. Δημήτριος Αναγώστου , Διευθυντής Ουρολογικής Κλινικής Γενικού  Νοσοκομείου Χαλκίδος μίλησε για την "Δράση της Αντικαρκινικής Εταιρείας , πρόγνωση , διάγνωση καρκίνου του προστάτου" το Σάββατο 2 Μαρτίου 2019 στην τιμητική εκδήλωση του Δήμου Κύμης - Αλιβερίου και του Ινστιτούτου Παπανικολάου για τα 57 έτη από τον θάνατο του ευεργέτη της ανθρωπότητας Γεωργίου Παπανικολάου (1883-1962).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου