Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2019

ΜΑΝΤΟΥΔΙ Παραιτήθηκε ο Καντζούρας!! Βρήκαμε το ..γιατί!!

Την παραίτηση του από Δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε πριν από λίγες μέρες ο Γιάννης Κατζούρας, υπαρχηγός του Στεργίου!!

Η ενέργεια αυτή προκάλεσε ερωτηματικά για τους λόγους που ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λίμνης-Μαντουδίου και Αγ. Αννας και όλοι ψάχνουν να βρούν τι συμβαίνει!
Ψάξαμε λοιπόν και βρήκαμε την απάντηση....
Εντός των επομένων ημερών βγαίνει βούλευμα από το Συμβούλιο Εφετών το οποίο ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ τον υπαρχηγό του Στεργίου!!
Δηλαδή αν η απόφαση ..έβρισκε τον Κατζούρα εν ενεργεία Δημοτικό σύμβουλο τότε δεν θα μπορούσε να είναι υποψήφιος αφού θα ετίθετο σε ΑΡΓΙΑ!!
Ετσι λοιπόν, ακριβώς οπως το έκανε ο Θωμάς στην Κύμη, ετσι και ο Κατζούρας πληροφορήθηκε από τους νομικούς του οτι ΘΑ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ, για να γλυτώσει τις εκλογικές συνέπειες παραιτήθηκε!!
Εάν όμως εκλεγεί στις ερχόμενες εκλογές τότε ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΑΡΓΙΑ οπως προβλέπεται από την νομοθεσία και εως τελεσιδικήσει ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ η υπόθεση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου