Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Σάββατο, 9 Μαρτίου 2019

Ηλιάδης για το νερό των Ψαχνών: «Δήμαρχε .Δηλαδή μέχρι τώρα τι πίναμε;

Ερώτηση που ξεσήκωσε «θύελλα αντιδράσεων» από τον επικεφαλή της ελάσσων αντιπολίτευσης και Γιατρό Βασίλη Ηλιάδη στον Δήμαρχο Διρφύων Μεσσαπίων Γιώργο Ψαθά στο τελευταίο Δημοτικό συμβούλιο της Τρίτης στα Ψαχνά.
O Δήμαρχος σε επίσκεψή του στις Στρόπωνες είπε ότι «θα φέρει καλό νερό στα Ψαχνά από τον Άγιο Στέφανο» οπότε και εκείνος τον ρώτησε «Αν είναι έτσι τότε τι πίναμε μέχρι τώρα!».
Ο Γιώργος Ψαθάς παρόλα αυτά παραδέχτηκε πως όντως στις Στρόπωνες έγινε λόγος για το νερό ωστόσο τα λόγια του παρερμηνεύτηκαν αφού όπως ο ίδιος είπε «Δεν είπα ότι θα φέρω καλό νερό στα Ψαχνά είπα ότι θα φέρω νερό χωρίς καθόλου εξασθενές χρώμιο στα Ψαχνά!»

Είναι η πρώτη φορά που ο Δήμαρχος παραδέχτηκε δημόσια και από επίσημο βήμα ότι στο νερό των Ψαχνών ανιχνεύεται ακόμη εξασθενές χρώμιο,κάτι που τουλάχιστον μέχρι πρόσφατα το απέκρουε!
Η τοποθέτηση αυτή του Γ.Ψαθά έφερε θύελλα αντιδράσεων καθώς μετά τα όσα είπε στους Στρόπωνες και τα δημοσιεύματα που ακολούθησαν επικράτησε σύγχυση στην Ψαχνιώτικη κοινωνία.
Ο Δήμαρχος σε κατάσταση πίεσης αναγκάστηκε να δώσει τις μετρήσεις στην δημοσιότητα και στις οποίες πράγματι ανιχνεύεται εξασθενές χρώμιο με ένδειξη ίση ή μικρότερη του τρία!
Σύμφωνα με τον ίδιο αλλά και τον πρώην Δήμαρχο Γ.Μπουρδήμο το νερό ''είναι καλό''αφού το τρία είναι (γι'αυτούς)ίσο με το ...μηδέν!!!
Σύμφωνα όμως με το Β.Ηλιάδη και βάση του τι αναφέρει ο Π.Ο.Υ και ως γιατρός το εξασθενές χρώμιο δεν πρέπει ν'ανιχνεύεται.
Τώρα σε ότι αφορά την δικαστική απόφαση που έχει παρθεί το εξασθενές χρώμιο θα πρέπει να''ανιχνεύεται''στο 0,02mlgr και όχι στο 3mlgr όπως το ερμηνεύουν οι κατά τόπους αιρετοί.

Σημειωτέων ότι ο Π.Ο.Υ σε αναφορά του για τις δικαστικές αποφάσεις που ''οριοθετούν ''το εξασθενές χρώμιο στο νερό στα διάφορα κράτη κάνει λόγο για τεχνικό δεδομένο καθώς αυτό γίνεται επειδή τα κράτη δεν διαθέτουν δημόσιες επενδύσεις τόσων δις ευρώ και δολαρίων ώστε να δημιουργήσουν τις κατάλληλες υποδομές!!!!
Το ζήτημα λοιπόν παραμένει και όπως γίνεται αντιληπτό έως ότου ''έρθει''το καθαρό νερό οι πολίτες θα συνεχίσουν να λειτουργούν σύμφωνα με όσα οι ίδιοι κρίνουν χρηστικότερα για την υγεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου