Αντισηπτικά, μάσκες, γάντια, απολυμαντικά, όλα στη θέση τους! Ανοίξαμε παιδιά!!!! Η Βατερούλα πανέτοιμη και με κάποιες μικρές εκπλήξεις, είναι και πάλι στη διάθεσή σας!!! Κάντε τις κρατήσεις σας ΤΩΡΑ στα τηλ. 22270 32493, 22270 32494 22270 31228 και στο e-mail reservations@xenonasvateri.com

Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2019

Γ. ΨΑΘΑΣ "ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για το μέγεθος και την ένταση της ρύπανσης στον υδροφόρο ορίζοντα της Μεσσαπίας αλλά και στα επιφανειακά εδάφη και τον αέρα!!" (ακούστε τι λέει)

Aποκαλυπτική ήταν η αντίδραση Ψαθά στις αποκαλύψεις για τους ρυπαντές της Μεσσάπιας από το eviatoday.gr!!
Ο Δήμαρχος έριξε το μπαλάκι στις υπηρεσίες της Περιφέρειας αντί αμέσως να ζητήσει εξηγήσεις και να απευθυνθεί με αναφορά του στον Εισσαγγελέα κατά παντός υπευθύνου ακόμα και κατά της εταιρείας "Δ.ΚΕΛΑΙΔΙΤΗΣ και ΣΙΑ Α.Ε." που ενώ έχει συγκεκριμένες υποχρεώσεις από τις περιβαλλοντικές μελέτες εν τούτοις δεν τις εφαρμόζει και ρυπαίνει ασύστολα!!
Με την ...καραμέλα στο στόμα ο Ψαθάς περί της υδρευσης από Στενιώτικο νερό (οταν θα γίνει) ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ για το μέγεθος και την ένταση της ρύπανσης στον υδροφόρο ορίζοντα της Μεσσαπίας αλλά και στα επιφανειακά εδάφη και τον αέρα!!
Μάλιστα ο Γ. Ψαθάς φάνηκε να έχει "εσωτερική ενημέρωση" (από πού άραγε;) για την τύχη των Περιβαλλοντικών όρων που αιτείται η εταιρεία μέχρι και το πότε θα συζητηθεί και αυτή!!!

Αυτό που προκαλεί εντύπωση είναι το γεγονός οτι "κανείς άλλος από τους υποψηφίους, δεν έχει πεί κουβέντα" για τις αποκαλύψεις!

Ακούστε τα .."αποκαλυπτήρια" του Γ. Ψαθά.....


1 σχόλιο: