CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Νικ. Μαυραγάνης: Εδώ και τώρα με απλό ερμηνευτικό νόμο καταργείται το 80% του ανήθικου ν.περί ευθύνης υπουργών

Το μεγαλύτερο μέρος του πολιτικού συστήματος των δύο μεγάλων κομμάτων ΔΕΝ επιθυμεί την κατάργηση του Ανήθικου και Επαίσχυντου νόμου περί «Ασυλίας» των «αξιωματούχων» του.Θα μου πείτε, μα η Βουλή υπερψήφισε ήδη ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ κατάργηση της σύντομης αποσβεστικής προθεσμίας (παραγραφής).
Η Βουλή, όμως, κύριοι, συγχρόνως, ΑΡΝΗΘΗΚΕ (καταψήφισε η Ν.Δ. ) να πράξει το αυτονόητο:
Να διακρίνει με ερμηνευτική δήλωση, ότι ακόμα και η μελλοντικά (από τη νέα Κοινοβουλευτική Περίοδο) προβλεπόμενη διαδικασία άσκησης δίωξης από τη Βουλή κατά Υπουργών ΘΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΟΝΟ για εγκλήματα, που τελέστηκαν ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΝΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΤΩΝ ΚΑΘΗΚΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ!
Δηλαδή με άλλα λόγια, ότι η Δωροδοκία, η Δωροληψία και το «Ξέπλυμα» Παράνομων εσόδων ΔΕΝ αποτελούν ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ περίπτωση πράξεις, που συγκαταλέγονται στα καθήκοντα ενός Υπουργού!
Αυτό το αυτονόητο κύριοι, αλλά τόσο ουσιώδες, ώστε να οδηγούνται απευθείας ενώπιον του Φυσικού Δικαστή τους οι δράστες τέτοιων εγκλημάτων, όπως όλοι οι πολίτες, η Βουλή το καταψήφισε, ή τουλάχιστον δεν ενέκρινε με αυξημένη πλειοψηφία.
Κι όμως, είναι ακριβώς αυτό, που επιζητούν οι δοκιμαζόμενοι από τις ΑΝΗΘΙΚΕΣ πρακτικές συνάνθρωποί μας, βιώνοντας τις απολήξεις μίας κρίσης, που κάθε άλλο παρά οικονομική ήταν στην βαθύτερη αιτία της. Ήταν πάντοτε Κρίση Ηθικών Αξιών. Ούτε οι υπερτιμολογήσεις οπλικών συστημάτων, ούτε οι υπερτιμολογήσεις φαρμάκων και δημοσίων έργων ήταν ποτέ οικονομικές επιλογές. ‘Ηταν ΠΑΝΤΟΤΕ ΑΝΗΘΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ.
Και τώρα τί (;) ρωτάει εύλογα ο Πολίτης!
Επανέρχεται τώρα με δριμύτητα στο προσκήνιο η πρόταση, συντάκτης της οποίας ήταν ο γράφων μαζί με την νομική ομάδα του, που κατατέθηκε από το Κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το Φεβρουάριο του 2018 στη Βουλή, πέρασε από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους και κατέληξε στον Πρόεδρο της Βουλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου