Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τρίτη, 5 Μαρτίου 2019

Στους δρόμους της Δροσιάς το κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ

Στη Δροσιά πραγματοποίησε περιοδεία το πρωί της Δευτέρας το αυτοδιοικητικό κίνημα ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ. 
Ο επικεφαλής του κινήματος και ανεξάρτητος υποψήφιος Δήμαρχος, Βασίλης Καθαροσπόρης και μέλη της ομάδας περιόδευσαν στη Δροσιά σε κεντρικούς δρόμους και γειτονιές συζητώντας και συνομιλώντας με κάθε πολίτη. Παράλληλα, η ομάδα του ΛΥΣΗ ΤΩΡΑ μοίρασε φυλλάδια και ο Βασίλης Καθαροσπόρης άκουσε με προσοχή τους κατοίκους της περιοχής , συνομίλησε για αρκετή ώρα μαζί τους και αντάλλαξαν απόψεις και οράματα αναφορικά με τα μείζονος σημασίας ζητήματα της Δημοτικής Ενότητας Ανθηδόνας.

«Οφείλουμε να είμαστε πραγματικοί υπηρέτες κάθε συμπολίτη μας. Μόνο μέσω του κοινωνικού διαλόγου μπορούμε να χαράξουμε μαζί την επόμενη
ημέρα του Δήμου Χαλκιδέων. Οι κάτοικοι της Δροσιάς έχουν παράπονα για βασικά ζητήματα καθημερινότητας. Χρειάζεται μέσω του διαλόγου να βρούμε και να προσφέρουμε στους συμπολίτες μας τη ΛΥΣΗ που αξίζουν ΤΩΡΑ».

Εσείς Θέλετε
Εμείς Μπορούμε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου