Το eviatoday.news στηρίζεται στην διαδραστικότητα και την επικοινωνία με όλους τους αναγνώστες που καθημερινά επικοινωνούν, σχολιάζουν, καταγγέλλουν ή στέλνουν φωτογραφίες και βίντεο από το σημείο όπου βρίσκονται.

Αν θέλεις να στείλεις φωτογραφία ή βίντεο για να δημοσιευθεί στο eviatoday.news αποθήκευσε στο κινητό σου τηλέφωνο αυτόν τον αριθμό 6987 056 356 και στείλε μέσω Viber (χωρίς χρέωση).

Μπορείς να στείλεις φωτογραφίες ή βίντεο και μέσω Facebook στην σελίδα του eviatoday: https://www.facebook.com/eviatoday.news και με email: eviatoday1@gmail.com


Τα βράδια ακούμε τ' αηδόνια κι αγναντεύουμε απέναντι... Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας. Ανοιχτή και φιλόξενη όλο το χρόνο, σ’ έναν ευλογημένο τόπο όπου ο συνδυασμός θάλασσας και βουνού προσφέρει τη δυνατότητα να απολαύσετε την κάθε εποχή και τις ξεχωριστές ομορφιές της, κάνοντας εκδρομές στις αναρίθμητες παραλίες ή στα πυκνά δάση δρυός, καστανιάς κι έλατου. Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νοιώσετε σα στο σπίτι σας!

Τετάρτη, 6 Μαρτίου 2019

Ξεκίνησε το έργο ανάπλασης στην Ερέτρια από τον ΟΛΝΕ, μετά από πιέσεις του Ν. Γουρνή

Έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές μέρες έργο ανάπλασης του παραλιακού μετώπου της Ερέτριας από τον ΟΛΝΕ Α.Ε..Πρόκειται για ένα έργο που  είχε προγραμματιστεί από την προηγούμενη διοίκηση του οργανισμού με σκοπό να αναμορφώσει πλήρως την παραλία της Ερέτριας. Οι πόροι προέρχονται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων.
Μετά από πιέσεις του Ν. Γουρνή, αφού η ηγεσία του ΟΛΝΕ δεν ηθελε να προωθήσει προς κατασκευή το έργο, ο υποψήφιος δημαρχος Ερέτριας ανέλαβε προσωπικά να εξασφαλίσει από το υπουργείο τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις και να εκτελεσθεί το έργο που θα εξωραίσει την παραλία της πόλης.
Να σημειωθεί οτι ο Ν. Γουρνής πέτυχε την δημιουργία Υδάτινου Πεδίου στην Ερέτρια στο πλαίσιο της κατασκευής των υδατοδρομίων στην Εύβοια, παρά τις αντίθετες απόψεις που επικρατούσαν στον ΟΛΝΕ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου