ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Τετάρτη 26 Ιουνίου 2019

1,5 εκατ. ευρώ καλούνται να επιστρέψουν οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ!!

Οριστική και τελεσίδικη η απόφαση του Εφετείου που βγήκε λίγες μέρες πριν τις εκλογές αλλά την .."έκρυψαν" όλοι!!

Με την απόφαση αυτή "οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑΧ καλούνται να επιστρέψουν εντόκως τα χρήματα που εισέπραξαν βάσει μιάς αμφισβητούμενης Δικαστικής απόφασης" όπως κρίθηκε σε Β'βαθμό.

Πλέον οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέψουν τα χρήματα άμεσα, αφού ..παραπλανήθηκαν από την συνδικαλιστική τους ηγεσία και τον Πρόεδρο Χρ. Κούκουρα, ενώ δικαιώθηκε ο Δήμαρχος Χρ. Παγώνης που επέμενε ότι "η είσπραξη αυτών των χρημάτων από τους εργαζόμενους δεν είναι νόμιμη και θα κληθούν να τα επιστρέψουν"!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου