ΒΑΤΕΡΗ

ΒΑΤΕΡΗ
Πέρασαν πολλοί μήνες. Και μας λείψατε πολύ.... Λέμε λοιπόν, από 1η Ιουνίου να ανοίξουμε το κτίριο που σώθηκε και να ανοίξουμε πάλι την αγκαλιά μας σε όλους. Η Βατερούλα μας δεν είναι ακριβώς όπως την ξέρατε, τα δωμάτια είναι λιγότερα, η θέα μας λίγο άλλαξε, αν και η φύση έχει βάλει τα δυνατά της να κάνει γρήγορα - εμείς όμως είμαστε όπως μας θυμάστε και η αγάπη σας θα μας δώσει δύναμη να παλέψουμε για να σταθούμε και πάλι όρθιοι. Παιδιά, έστω και περνώντας, ελάτε να μας κάνετε μια αγκαλίτσα. Μας έχει λείψει πιο πολύ απ' όλα...!!

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ

CAR KTEO ΒΑΡΔΑΚΩΣΤΑΣ
https://carkteo-vardakostas.car.gr/cars/

Πέμπτη 27 Ιουνίου 2019

Άσχημα μαντάτα-Η Ελλάδα θα πληρώνει τα δάνεια του Ευρωμηχανισμού για άλλα 50 χρόνια

Μόνο ευχάριστα δεν είναι όσα προκύπτουν από τα επικαιροποιημένα στοιχεία του χρονοδιαγράμματος αποπληρωμής των μνημονιακών δανείων που έχει η Ελλάδα, καθώς η χώρα θα πρέπει να πληρώνει για άλλα 50 χρόνια και το μήνυμα του ESM είναι ξεκάθαρο: «δεν κουνιέστε χωρίς την άδεια μας».Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από «μετάφραση» των μεσοπρόθεσμων μέτρων ελάφρυνσης του Χρέους, που αποφασίστηκαν στο Eurogroup της 22ας Ιουνίου του 2018 η Ελλάδα θα πρέπει να πληρώνει έως το 2070.

Και μπορεί στη χώρα η κυβέρνηση να πανηγύριζε και να μιλούσε για τη λήξη των Μνημονίων, ωστόσο ο ESM εμφανίζεται πιο «σφικτός» απέναντι στη χαλαρότητα, αφού θα πρέπει να διασφαλίσει τα συμφέροντα των κρατών- μελών της Ευρωζώνης. Υπενθυμίζεται πως η Ελλάδα στα επόμενα 50 έτη θα πρέπει να καταβάλει το ιλιγγιώδες ποσό των 190,780 δις ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου