Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Στη φυλακή ο πατριός της 16χρονης μετά τις εικόνες που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας στο σπίτι τους!

Προφυλακίστηκε ο 42χρονος πατριός που κατηγορείται για ασέλγεια στη 16χρονη κόρη της συζύγου του. Αναστατώνει την Εύβοια η υπόθεση...Με απόφαση του Ανακριτή Χαλκίδας, ο 42χρονος πατριός, κρίθηκε προφυλακιστέος μέχρι και την εκδίκαση της υπόθεσης, η οποία αποκαλύφθηκε μέσω κρυφής κάμερας που είχε τοποθετήσει στο σπίτι η 42χρονη σύζυγος του.

Συγκεκριμένα η κάμερα ασφαλείας είχε τοποθετηθεί στο σαλόνι και κατέγραψε τον 42χρονο κατηγορούμενο να βάζει στα πόδια του την 16χρονη και να προσπαθεί να την φιλήσει. Μετά από τη μήνυση της 42χρονης στην Ασφάλεια Χαλκίδας, ήρθε και η σύλληψη του 42χρονου Χαλκιδέου το μεσημέρι της Δευτέρας (10-06-2019) μετά από έφοδο των αστυνομικών, παρουσία Εισαγγελέα, στο σπίτι που διέμεναν.

Μάλιστα στην κατοχή του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας αναδιπλούμενος σουγιάς και δύο μαχαίρια. Συγκλονισμένη από τις εξελίξεις είναι και η περιοχή του Μπαταργιά, που διέμενε ο 42χρονος μαζί με την σύζυγο και την 16χρονη κόρη της από τον προηγούμενο γάμο.

Μετά τη σύλληψη του πατριού, η γυναίκα του αποχώρησε από την οικία μαζί με την κόρη της και διαμένουν πλέον στον Μαραθώνα Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 42χρονος αρνήθηκε στην απολογία του ότι ασέλγησε στην 16χρονη υποστηρίζοντας ότι δεν έχει απλώσει ποτέ χέρι πάνω της εκτός από μία πατρική αγκαλιά, όπως είπε.

Τόνισε επίσης ότι η 16χρονη τον ρωτούσε τελευταία πως θα βρει αγόρι και ότι έχει την τάση να λέει ψέμματα. Μάλιστα ανέφερε ότι πριν λίγο καιρό η 16χρονη είχε πει ότι την φίλησε στο στόμα, κάτι που δεν έχει γίνει ποτέ, όπως είπε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου